Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter
Sloggi Men T-shirts
Draagt u graag Sloggi dan zijn de T-shirts en onderhemdjes vast ook favoriet. Er zijn veel verschillende modellen en pasvormen om uit te kiezen en bij iedere Sloggi Men serie zijn dan ook uw favoriete shirts te bestellen bij HemdVoorHem.nl en dansturen wij deze gratis naar u op.
 

Sloggi Men witte T-shirts

Het witte T-shirt is een van de meest gedragen kledingstukken voor mannen. Lekker onder een overhemd zodat u niet alleen een extra laagje heeft voor de warmte, maar ook voor het behoud van de bovenkleding. Veel mannen dragen standaard een T-shirt onder hun overhemd of trui, maar ook om zo te dragen zijn de Sloggi heren T-shirts ideaal.
 

Hemd of T-shirt van Sloggi

Naast het klassieke T-shirt model met korte mouwen is ook het hemdje, singlet of tanktop een populair model. Zonder mouwen en met een wat lagere halsuitsnijding draagt een hemdje ergs fijn als ondershirt. Bij HemdVoorHem.nl bestelt u de ondershirts van Sloggi Men dan ook van de verschillende series die ieder hun eigen voordelen hebben.
 

Sloggi T-shirts online bestellen

In het uitgebreide assortiment ondershirts van Sloggi wat u kan bestellen bij HemdVoorHem.nl zit ook vast het model wat u graag draagt. Als u meer stuks wil bestellen dan dat u op dat moment in uw mandje kan doen dan kan u even contact opnemen met onze klantenservice en dan zorgen wij ervoor dat u voldoende stuks kan bestellen van uw favoriete Sloggi heren T-shirts of onderhemd. 
 

Sloggi T-shirts


T-shirts van Sloggi stellen nooit teleur. Er zijn verschillende series, met ieder hun eigen aandachtspunt. Wat wel bij alles series gelijk is, is de kwaliteit, het gebruik van de beste materialen en de perfecte pasvorm. Of u op zoek bent naar een ondershirt voor iedere dag, of juist een oplossing zoekt als u het snel warm heeft en toch graag een T-shirt draagt (juist om de transpiratie niet door te laten druppelen in de bovenkleding) Sloggi heeft het juiste hemd voor u. De verschillende series ondershirts in de vorm van T-shirts en singlets of hemden dragen heerlijk en blijven lang mooi in gebruik.

Bestel uw favoriete Sloggi heren T-shirts eenvoudig en snel online. Gratis verzending.
Sorteren naar
Sorteren naar