Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

T-shirts bamboe

T-shirts van bamboe, misschien heeft u er wel eens over gehoord van andere mannen of misschien is dit de eerste keer dat u erover hoort. Bamboe T-shirts gedragen zich net even anders dan de normale shirts waar u aan gewend bent. De bamboe die voor deze shirts gebruikt wordt, zorgt ervoor dat uw shirts erg zacht zijn. En omdat deze shirts zo zacht zijn, zitten T-shirts van bamboe ook nog eens extra lekker! Deze shirts geven dan ook een hele nieuwe ervaring dan waar u aan gewend bent, een betere ervaring!
 

Zachte bamboe shirts

Dus, bamboe T-shirts zijn zacht, maar hoe komt dat en waarom zou u een bamboe T-shirt kopen? Bamboe is een natuurlijk materiaal, het groeit in de natuur. Deze bamboe vezels worden dan verwerkt tot een dun gewoven stof, waarbij stretch toegevoegd wordt. Dit proces zorgt ervoor dat uw nieuwe bamboe T-shirt dun en soepel is, maar dat het ook alle kanten op mee beweegt. Deze shirts van bamboe staan dan ook bekend als een tweede huid, een stuk comfortabeler dan het normale shirt!

Daarnaast hebben bamboe T-shirts nog een kwaliteit die ze extra populair maakt: ze drogen snel op. Dan kan u zich afvragen, als bamboe T-shirts zich zo gedragen, hoe zien ze er dan uit? Bamboe T-shirts zien er gewoon uit als normale shirts, en passen in elke outfit die u mogelijk zou kunnen willen maken.
 

Mannen bamboe T-shirts

T-shirts van bamboe voor mannen zijn er van verschillende merken. U heeft waarschijnlijk al een favoriet merk of model, maar deze worden soms ook gemaakt als bamboe variant. Bamboe T-shirts met V-hals bestaan, maar ook T-shirts met een O-hals worden van bamboe gemaakt. De keuze is dus aan u wat u het lekkerst vindt zitten en wat het beste bij uw garderobe past!
 

T-shirts bamboe online

Mocht u nog vragen of onzekerheden hebben, dan kunt u ons klantenservice team en styliste bereiken tijdens kantooruren. T-shirts van bamboe zijn snel en makkelijk online te bestellen bij HemdVoorHem.nl. Mochten de shirts toch niet mooi bij u zitten, dan mogen ze gratis geretourneerd worden.

T-shirts bamboe


 
Lees meer...
Sorteren naar
Sorteren naar