Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Filter

Tassen

Een tas die goed bij uw outfit past is erg belangrijk. Iemand die net in pak rondloopt met een rugzak van twintig jaar geleden, geeft geen geruststellend plaatje. In een zakelijke outfit hoort een tas die in datzelfde plaatje valt.


Types tassen

Bij HemdVoorHem.nl hebben we verschillende types tassen voor elke soort outfit. Rugtassen passen vooral in een casual omgeving. Een sporttas, zoals de naam al suggereert, hoort thuis in een sportieve omgeving. Perfect om dus mee naar de sportschool te nemen, niet naar een zakelijke zetting. In dat geval heeft u meer aan een laptoptas of koffertje.


Kleuren tassen

De kleur van een tas geeft vaak al veel weg over het karakter van de tas. Zwarte en bruine tassen zijn vaak in een zakelijke zetting te vinden. Meestal van leer of een soortgelijk materiaal.

Sport- en rugtassen worden vaak van technische materialen gemaakt. Deze bestaan in allerlei verschillende kleuren. Zowel klassieke kleuren als andere, meer casual kleuren.
 

Tassen online kopen

Bij HemdVoorHem.nl bestelt u online de leukste tassen voor hem en voor haar. Eenvoudig en snel bestellen en als u het leuk ingepakt wil hebben als cadeau dan geeft u dta aan bij het afrekenen enzorgen wij ervoor dat het prachtig ingepakt bij u wordt bezorgd. Is het voor u makkelijker als we het gelijk bij de ontvanger bezorgen? Dat is natuurlijk ook geen enkel probleem!

Tassen


Een tas is een cadeau wat altijd van pas komt. Handig voor sport, werk, een uitstapje of gewoon wat boodschappen. Een tas heeft geen maat die moet passen dus het is ook altijd goed en geeft daarom ook erg makkelijk. Een fijne tas is altijd handig!

Geef een fijne tas cadeau!  Bestel bij HemdVoorHem.nl en alle bestellingen worden gratis bezorgd en mogen gratis 100 dagen retour gestuurd worden!
Sorteren naar
Sorteren naar