Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Anti zweet onderbroek

Zweten beperkt zich niet alleen tot de oksels, helaas. Vaak loopt het langs het midden van de rug naar beneden, inderdaad, zo de onderbroek in! Gelukkig zijn er ook anti zweet boxers die dit oplossen. Het materiaal is niet zwetend en plakkerig aan het achterwerk, dus het draagt als een normale boxer, maar dan droog. 

Ondergoed tegen zweten online bestellen

Bij HemdVoorHem.nl bestelt u ook deze handige boxers die u helpen zich zelfverzekerd door de dag heen te bewegen zonder zweetplekken. Eenvoudig en snel besteld, snel en discreet bij u geleverd. Het is niet zichtbaar dat u dit slimme ondergoed draagt en het heeft ook zeker niet het plakkerige luier-effect wat wel absorbeert maar toch niet echt super lekker aanvoelt. Mocht u vragen hebben over dit heren ondergoed of over uw bestelling dan kan u altijd even contact opnemen met de klantenservice. Wij helpen u graag.


Boxers tegen het zweten


Heeft u last van overmatige transpiratie? Loopt het via de rug zo de onderbroek in? Dat voelt niet alleen heel vervelend, maar het idee dat een ander dat nog ziet ook maakt het zeker niet beter! U heeft vast door schade en schande geleerd hoe u het het beste kan verbergen, maar met de anti-zweet onderbroeken is het probleem opgelost. Het zorgt ervoor dta het zweet snel verdwijnt en ook dta de vochtplekken niet door de onderbroek heen zweten. Probeer de anti zweet onderbroeken en voel u weer prettig!

Anti zweet onderbroeken tegen overmatige transpiratie bestelt u bij HemdVoorHem.nl met gratis verzenden en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar