Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE tot 50% korting

Avontuurlijk leuke overhemden

28-05-202228-05-2022

Een overhemd dat mee op avontuur mag!

Overhemden die avontuur uitstralen

Een overhemd met een avontuurlijk printje vangt vanzelfsprekend enorm veel blikken. Hierdoor wordt bijna elke dag een klein avontuur. Dit is natuurlijk hartstikke leuk, een vrolijke outfit heeft immers nog nooit iemand kwaad gedaan. Sterker nog, een leuke outfit zien is vaak goed voor het humeur. Een overhemd met een avontuurlijk printje dus zeker ook. Deze zorgen vaak voor een lach op het gezicht, of dat nou het gezicht van uzelf in de spiegel, of het gezicht van een voorbijganger op straat, een lach is een lach. Toch is het wel belangrijk dat u goed oplet welke overhemden u aanschaft, want hoewel de meeste overhemden super leuk zijn, zijn ze soms wat lastiger in gebruik. Dit is wanneer u anders nooit dit soort kleding draagt, als uw hele kast al vol hangt met dit soort overhemden, ga dan zeker door met de collectie!


Heren hemden met een avontuurlijk printje

Het avontuurlijke printje is wat u onderscheid van de rest van de mannen, meestal dan. Elke man kan wel een hemd dragen met een avontuurlijk printje, oud of jong, dik of dun, het overhemd discrimineert niet. Vaak zijn deze avontuurlijke printjes op het hemd zo lekker verfrissend, dat de rest van iemands outfit helemaal niet meer opvalt. Ook gaan we er vaak toch stiekem wel van uit, dat in een leuk overhemd een leuk karakter zit. Avontuurlijke printjes trekken dus blikken, maar wel op een goede manier. Al helemaal wanneer de rest van uw outfit er niet storend bij staat.


Het avontuur genaamd strijkvrije overhemden

Het is voor vele mannen nog een ontdekking ver weg: het strijkvrije overhemd. Dit avontuur is voor ieder die erop gegaan is, helemaal niet ontevreden mee. Zoals de naam al suggereert, het zijn overhemden die niet gestreken hoeven te worden. Dit betekent dus minder moeite om een overhemd toonbaar te krijgen, dus meer plezier in het aantrekken en dragen ervan. Natuurlijk moet u wel eventjes opletten wanneer u het overhemd uit de wasmachine haalt, want het moet op een hangertje gehangen worden en de boorden moeten even afgestreken worden, maar voor de rest hoeft u er niets aan te doen. Wassen en dragen maar!


Avontuurlijke overhemden combineren

Het obstakel voor het dragen van avontuurlijke overhemden, is er een outfit mee creëren. Nou is het vaak geen optie om er niks bij aan te trekken, dus dan is het wel echt nodig om er wat andere kledingstukken bij te dragen. De meeste van deze avontuurlijke overhemden zijn heel toevallig blauw, of hebben een overheersend blauw thema. Dit gaat, wanneer u het casual draagt, prima boven een blauwe spijkerbroek. Lekker een paar sneakers erbij en u bent klaar. Bent u iets stoutmoediger, dan kunt u het ook business-casual dragen. Dan kan zo een overhemd prima in een blauw pak. In deze stijl zijn deze avontuurlijke overhemden van harte welkom en mogen met de bovenste knoopjes open gedragen worden. Dit betekent dus dat een stropdas dan ook zeker niet nodig is.