Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Back to work

10-02-202210-02-2022

De juiste outfit fixt alles

Voor de meeste mensen zitten de eerste twee weken er al weer op. Maar dat betekent niet dat u er weer bij kan gaan lopen zoals u zich voelt, uitgeput. Een goede outfit kan u namelijk een hele actieve uitstraling geven. Wat niet alleen u, maar ook uw omgeving stimuleert om harder te werken. Of u kunt gewoon lekker onderuit hangen, maar dan wel in style.


Voor de late vakantiegangers

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u pas na het hoogseizoen op vakantie bent gegaan. Dan klopt het begin van uw werk ook weer aan de deur. En dan is het ook voor u van groot belang dat uw garderobe een kleine, of natuurlijk zo nodig grote, update krijgt. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Want als er iets is wat wij weten, dan is het hoe we er goed uit moeten zien. In elke gelegenheid.


Het juiste overhemd
In de juiste outfit horen allerlei verschillende factoren. Eén daarvan is het overhemd. En daar kunnen we u erg goed mee helpen. Want wij hebben een enorme collectie aan allerlei verschillende overhemden klaar staan voor u. Naast dat we zakelijke overhemden in onze collectie hebben staan, hebben we ook erg leuke casual overhemden. Die erg leuk zijn. Op zowel een spijkerbroek, als in een goed zittend pak.