Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Black Friday sales in aantocht

04-11-202104-11-2021

Cadeaus tijdens Black Friday sales

Black Friday betekent korting

Het is één van de Amerikaanse trends die toch echt wel aangeslagen is hier in Nederland. In Amerika is het geheel veel groter, zit er meer waarde aan is het veel uitgebreider. Maar het principe is hetzelfde: lekker veel korting voor de feestdagen! En wie zijn wij om dat te negeren, natuurlijk doet HemdVoorHem.nl mee aan alle Black Friday kortingen. Nou vieren we hier in Nederland geen Thanksgiving, dus de dag voor Black Friday kunnen we goed uitrusten en zorgen dat er helemaal klaar voor zijn. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om alles dat u nodig heeft gewoon lekker bij ons te bestellen, dat gaat gewoon online, dus dat betekent geen gedrang en drukte.


Black Friday assortiment

In een ideale wereld zou alles in de wereld altijd goedkoper zijn. Jammer genoeg leven we niet in die ideale wereld. Als kleine troost hebben we één dag in het jaar waarop iedereen zijn hele assortiment voor veel minder de deur uit laat gaan. Dus bij HemdVoorHem.nl betekent dat dat u lekker allemaal overhemden aan kunt schaffen, voor een veel lagere prijs dan dat u eerder van plan was te betalen voor hetzelfde of minder.


Black Friday combinaties

Als u toch van al die korting gaat profiteren, kunt u dat net zo goed ook gewoon helemaal goed doen. dan zoekt u gelijk een knap Alan Red onder T-shirt uit, met daarop een leuk overhemd van OLYMP of Eterna en mocht dat nodig zijn kiest u daar nog een bijpassende stropdas bij. Wanneer u het al helemaal af wilt maken, schaft u daar ook gelijk een paar leuke sokken, met een net zo leuke onderbroek en een goed paar manchetknopen bij aan.


Black Friday merken

Alle merken die wij verkopen, doen gezellig mee aan de Black Friday kortingen. Dat betekent dus dat u leuke populaire merken zoals Lacoste en Calvin Klein voor veel leukere prijzen kunt krijgen dan normaal. Maar ook kleinere, minder bekende merken, zoals Desoto of Venti zijn voor veel minder verkrijgbaar tijdens Black Friday sales.