Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Casual overhemden

04-01-202204-01-2022


 

Er is niets mis met een leuk overhemd


Voor alle mannen die denken: goh, hoe kan iemand ooit zo een overhemd aan doen? Laat mij u iets uitleggen. Er zijn heel veel verschillende soorten overhemden. Veel mannen denken bij een overhemd vaak al aan het standaard zakelijke overhemd: wit met een stropdas er in. Maar vaak niet aan een overhemd met leuke tropische bloemenprintjes. En dat is erg jammer, aangezien een casual overhemd vaak leuker staat dan een simpel T-shirt. Daarom is het belangrijk dat er ook veel keuze is tussen deze overhemden. Dat houdt vaak in dat er ook een overhemd tussen zit in de collectie met een hysterische bloemenprint. En daar is niets mis mee!

 

Verschillen tussen de seizoenen


Net als bij elk ander kledingstuk, zijn er bij casual overhemden verschillen te vinden tussen welke u in de zomer en welke u in de winter kunt dragen. Natuurlijk zijn er de uitzonderingen die het hele jaar door zijn te dragen, maar over het algemeen zijn ze redelijk duidelijk verdeeld. Vaak zijn de wat lichtere overhemden met veel kleur juist leuk als er buiten ook veel kleur te vinden is. In de zomerse gele zon, tussen de stralende groene bomen. Terwijl de rustigere overhemden bij het rustiger gekleurde weer horen. Kille kleuren horen bij de kille wind die tussen de hagelbuien valt. Op deze manier zijn de verschillende prints redelijk gemakkelijk uit elkaar te houden. En wat het leuker maakt, is dat u voor alle seizoenen een overhemden collectie aan kunt schaffen. Ja, dat betekend dat u meer ruimte nodig heeft, maar dat betekend ook dat u er altijd leuk en verzorgd uitziet.

 

Een casual overhemd combineren


Hoe u een casual overhemd combineerd is natuurlijk ook van groot belang. U wilt namelijk niet dat mensen uw overhemd niet meer leuk vinden, omdat de rest van uw outfit er niet bij matcht. Dat zou zonde zijn. Wat misschien wel het allerbelangrijkste is, en dat geld voor elke outfit, niet alleen die met casual overhemden, is dat het kleurenschema klopt. Een extreem voorbeeld hierbij is, een roze broek met groene sokken en een geel shirt. Dat klopt toch niet? Datzelfde geld voor wel meer combinaties. Zo doen drukke overhemden, vaak in de winter, het erg goed met een trui. Dan moet u wel een trui hebben die bij het overhemd kleurt, anders doet u er niemand een plezier mee. Maar hetzelfde geld voor uw broek. Hiermee kunt u weinig fout doen, tenzij u natuurlijk bedenkt om een bruin overhemd op een zwarte broek te doen.

 

Het leukste printje bij HemdVoorHem.nl


Er zijn dus enorm veel overhemden met een printje erop te vinden. Voor zowel de zomer als de winter. En natuurlijk kunt u alle leukste printjes bij ons vinden, want daar zijn wij voor. En ook als u niet weet welke u moet kiezen uit de honderden casual overhemden, kunt u altijd nog even om advies vragen bij onze styliste. Want een vraag over een printje, daar wordt ze altijd blij van. Zo heeft u zelf iets meer idee van wat in is en waar u dat leuk mee kunt combineren. Want dat is vaak het moeilijkste om te beslissen. Er zijn namelijk veel te veel leuke overhemden bij ons te koop. En aangezien waarschijnlijk niemand genoeg ruimte heeft om ze allemaal op te hangen, moeten er altijd keuzes gemaakt worden. Jammer genoeg...