Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE tot 50% korting

Een leuke stropdas

26-05-202226-05-2022
Een mooie stropdas voor u!

Een mooie stropdas erbij

Stropdassen hebben mannen er nooit genoeg van. Deze zijn dé accessoire die elk overhemd opfleuren. Een saai wit overhemd is dit niet langer met de juiste stropdas erin. Als de stropdas zakelijk gedragen wordt, dan is deze het beste effen en in een serieuze kleur. Wanner er een stropdas in een minder zakelijke situatie gedragen wordt, dan is deze natuurlijk het leukste met een printje erop. Ook wanneer de zakelijke vloer niet zo streng is in wat wel en niet gedragen mag worden, is een stropdas meet een leuk motiefje erop altijd een welkom aanzicht.Stropdassen die lang mooi blijven

Alle stropdassen die wij verkopen zullen jaren lang meegaan. Dit is omdat wij de beste merken hebben geselecteerd voor u, waardoor een echte miskoop onmogelijk is. De stropdassen die wij verkopen, zijn namelijk gemaakt van zijde. Dit is één van de mooiste stoffen die de natuur levert. Het heeft een mooie natuurlijke glans en heeft uit zichzelf al een mooie elasticiteit. Wanneer u dus een knoop in uw stropdas heeft gelegd is deze niet gelijk uitgerekt of lelijk geworden. U zult merken dat wanneer u de knoop eruit haalt, dat de stropdas weer netjes terug veert naar zijn originele staat.

Het ding met zijde is wel, dat het niet zo goed tegen water kan. Als er een vlek opzit kan deze dus niet even in de wasmachine. Gelukkig worden de meeste vlekken voorkomen door de speciale nano technologie die op onze stropdassen wordt toegepast. Deze technologie zorgt ervoor dat uw stropdas vlekafstotend wordt. Mocht het toch voorkomen dat er een vlek op uw stropdas zit, dan kunt u het grootste gedeelte hiervan ervan af krijgen door met een papieren servetje de viezigheid eraf te deppen. Mocht de stropdas dan nog niet naar wens schoon zijn, dan kunt u deze in een potje doen met wat wasbenzine. Even goed schudden en gedurende een paar uur uit laten hangen en uw stropdas zal weer zo goed als nieuw zijn.