Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE tot 50% korting

Ondergoed voor elke man

02-06-202202-06-2022

Herenondergoed voor alle mannen


Herenonderbroeken

Onderbroeken worden elke dag gedragen, dat betekent dan ook dat u lekker zittende onderbroeken nodig heeft. Wanneer u dat niet heeft, is geen enkele dag 100% geweldig. Daarom is het belangrijk om allerlei verschillende soorten en merken onderbroeken uit te proberen, want voor iedereen is er een ideale onderbroek.


Boxershorts

Boxershorts is het meest voorkomende type onderbroek voor heren. Deze typeert zich vaak met een elastieken band aan de bovenkant met het merk erin verwerkt. Daarnaast heeft dit model standaard een pijpje. Dit is waar de boxershort voor de meeste mannen ingewikkelder wordt, want er bestaan ook verschillende types boxershorts. Dit heeft te maken met de lengte van de pijp. Deze zijn er in drie lengtes: kort, middel en lang. Wat voor u het lekkerste zit heeft te maken met de bouw van uw bovenbeen.


Herenslips

De herenslip is een model dat eigenlijk iedereen wel kent, en iedereen op een bepaald punt in zijn leven aan heeft gehad. Dit is ook het model onderbroek waar mensen echt van houden of zwaar tegen zijn. Dit model is er ook maar in één uitvoering, die bij ieder merk hetzelfde is. Hierdoor is het makkelijker om vervanging te vinden wanneer u nieuwe nodig heeft.


Trunks

Een trunk is een combinatie tussen de boxershort en de slip, wel is het een scheve combinatie. Het heeft namelijk meer weg van een korte boxershort. Wel een erg belangrijk verschil is dat de trunk lager uitgesneden is op de middel, dan de boxershort. Hierin zien we dus de invloed van de slip.


Verschillende merken

Naast het feit dat er verschillende modellen zijn wanneer het komt tot onderbroeken, zijn er ook veel verschillende merken. Elk merk heeft dan ook wel eigen verhoudingen in de verschillende modellen. Zo zijn bijvoorbeeld de pijpjes van een middellange Calvin Klein boxershort net iets korter dan die van Muchachomalo.
Het tweede punt wat verschil brengt tussen merken, is het materiaal dat wordt gebruikt om de onderbroek te maken. Dat kan er voor zorgen dat de ene iets elastischer is dan de ander, dat onderbroeken helemaal van katoen worden gemaakt en zelfs anti-zweet kunnen zijn.