Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Overhemden van OLYMP: stijkvrij

18-01-201918-01-2019



OLYMP: wassen, drogen en dragen!


Het overhemdenmerk Olymp is ruim 60 jaar geleden als familiebedrijf gestart. Nu vandaag de dag is het bedrijf wereldwijd opererend en staat het voornamelijk bekend om de strijkvrije overhemden die zij aanbieden. Het assortiment is breed en diep. De verschillende stijlen en pasvormen zorgen er namelijk voor dat er voor iedere man een geschikt overhemd in hun collectie te vinden is. Bijna alle overhemden zijn strijkvrij, enkel de Level5 en Level6 modellen zijn strijkvriendelijk. Dit houdt in dat ze wel gestreken moeten worden, maar dit aanzienlijk makkelijker en sneller gaat dan bij 'standaard' overhemden.

De verschillende pasvormen van Olymp overhemden


Het assortiment Olymp bestaat bij de overhemden uit vier verschillende pasvormen, namelijk Comfort fit, Modern fit, Level5 en Level6. Deze pasvormen hebben allemaal een standaard afmeting, qua taillering, lengte en borstomvang. Doordat het postuur niet bij iedere man gelijk is, is het verstandig om eerst te achterhalen op basis van de afmetingen welke pasvorm het beste bij jou past. Hieronder vind je een korte uitleg hoe welke pasvorm valt.

Comfort fit – wijd/ recht model (de breedte van de borstomvang en taille is nagenoeg gelijk)
Regular Fit (OLYMP Tendenz) – Zeer licht getailleerd en valt tussen de comfort en modern fit in
Modern fit – licht getailleerd (de borstomvang is smaller dan bij de comfort fit en de taille omvang is smaller dan de borstomvang)
Level5 – Strak getailleerd (smalle borstomvang en nog smallere tailleomvang (enkel geschikt voor de slanke man)
Level6 – Zeer strak getailleerd (zeer smalle borstomvang en nog smallere tailleomvang)

Zoals u hierboven ziet is het lastig op te maken welk model goed voor u is. Dankzij de handige maattabellen die bij ieder overhemd op HemdVoorHem.nl staat, kunt u thuis uw maten opmeten en rustig op uw gemak bekijken welk model voor u juist is.


Voordelig strijkvrije overhemden online kopen?


De naam zegt het eigenlijk al, de strijkvrije overhemden van Olymp hoeven niet gestreken te worden. De overhemden zijn namelijk gemaakt van 100% strijkvrij katoen. Zoals eerder aangegeven zijn de Level5 en Level6 strijkvriendelijk, dit komt omdat deze gemaakt zijn van katoen en een klein percentage stretch. Dit is nodig voor de mooie slanke pasvorm, maar is helaas nog niet strijkvrij te krijgen.

HemdVoorHem.nl biedt als online verkooppunt het grootste aanbod van Olymp overhemden en met regelmaat doen wij leuke acties. Schrijf u in voor de nieuwsbrief, dan bent u altijd als eerste op de hoogte. Zo ontvangt u leuke kortingscodes en kunt u soms 5 overhemden voor de prijs van 4 bestellen. Benieuwd geworden naar ons aanbod Olymp overhemden? Neem dan een kijkje in onze webshop voor mannen, want naast strijkvrije overhemden is er ook voldoende keus in ondergoed, sokken en andere merken strijkvrije overhemden. Klik hier voor alle Olymp overhemden.