Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
BLACK FRIDAY nu 25% korting op bijna alles

Sokken hoort u niet te kunnen zien in sneakers

12-08-202212-08-2022

 

Sneakers mogen weer deze zomer


Wie nog zijn sneakers van vorige zomer heeft staan, heeft geluk. Want ook deze zomer mogen ze weer volop gedragen worden. Maar dat betekent dus ook dat u de juiste sokken in die sneakers aan moet doen. Gelukkig kunnen wij u daarmee helpen. Want als er iets is waar wij een passie voor hebben, naast strijkvrije overhemden natuurlijk, dan zijn dat sokken. Wijzelf kunnen er geen genoeg van krijgen. Hoe komt dat, vraagt u zich af? Sokken zijn de basis van elk soort voet schoeisel dat u maar kunt bedenken. Ja, ook bij slippers moet u bewust de keuze maken om ze juist niet te dragen. Net als dat u er wel voor kiest om dikke en hoge sokken aan te doen wanneer u de kou in gaat, en dus sneeuwstampers aan heeft.

 

Goede sneakersokken


Maar u heeft nu helemaal geen dikke, warme sokken nodig. De kunst van sokken dragen in sneakers is namelijk dat u sokken weet te vinden die niet te zien zijn in uw sneakers. Dat betekend dus dat ze erg laag moeten zijn, maar tegelijkertijd niet te laag want dat zit niet lekker. Daarom is het belangrijk om voordat de warme sneaker dagen beginnen, goed uit te testen welke sokken nou het lekkerste zitten. Op die manier weet u zeker dat wanneer de warmere dagen aanbreken, dat u de hele dag door kunt lopen op uw sneakers. Zonder last te krijgen van uw voeten omdat uw sokken niet lekker zitten.

 

De zoektocht naar de juiste sneakersokken


Maar het vinden van de juiste sokken kan nog wel eens moeilijker zijn dan gedacht. Daarom willen wij u ook met alle plezier helpen om het juiste paar te vinden. Wij begrijpen ook dat niet voor iedereen hetzelfde paar sokken ideaal is. Ieders voeten zijn anders, dus iedereen verdient ook andere sokken. Gelukkig zijn wij in de gelegenheid om u heel veel verschillende soorten en merken sokken aan te kunnen bieden. Eén van de merken die u beslist eens moet proberen zijn de enkelsokken van Hugo Boss. Dit merk maakt over het algemeen goede kwaliteit kleding, hun sokken dus ook. En bij Hugo Boss betaalt u ook echt naar de waarde van uw product. Dus wees niet verlegen als het tot sneakersokken komt, want het allerbelangrijkste is dat ze voor u lekker zitten.