Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Back to Work: 20% korting op (bijna) alles

Tijd voor nieuwe onderbroeken?

10-07-202210-07-2022 

Staan de ravels al op uw onderbroeken


Wanneer uw onderbroeken beginnen met ravelen, is het einde oefening. Bij spijkerbroeken en shirts is het in de mode dat deze half afgesleten gedragen worden. Dit is bij onderbroeken niet het geval. Dit zit ook helemaal niet lekker. Het is ook niet zo raar dat onderbroeken het op een gegeven moment opgeven, u draagt ze immers elke dag. Vaak heeft u ook wel zo uw favorieten, dat heeft iedereen. Deze slijten dan ook een stuk sneller dan uw andere onderbroeken, simpelweg omdat u deze het vaakste aan heeft. En afscheid nemen van uw trouwe onderbroek is moeilijk, dat snappen we, want u gaat nooit meer precies die onderbroek vinden. Maar wij kunnen u wel helpen met het vinden van een nog lekkerdere onderbroek dan u al had. Met als voordeel dat die bij ons te koop zijn, dus u hoeft niet bang te zijn dat u deze nergens meer terug kunt vinden.

 

Leuke onderbroeken zitten lekkerder


Wie elke ochtend de onderbroekenla opentrekt en een leuk kleurenpalet ziet, begint zijn dag gezelliger dan iemand die alleen maar witte onderbroeken ziet. Daarom is het leuk om voor de onderbroeken van bijvoorbeeld Muchachomalo te gaan. Deze hebben voor elk seizoen een hele nieuwe leuke collectie voor u klaar staan. Als u dan klaar bent met een bepaalde kleur kunt u die onderbroek weg doen en een andere kleur kiezen. Dat is de enige manier om zeker te weten dat u elke dag een onderbroek aan heeft die lekker zit. Want als u lekker in uw vel zit door uw leuke humeur, omdat u vanochtend een leuke onderbroek heeft gezien, dan is er geen enkel kledingstuk dat nog vervelend zit. Want u weet dat elke keer dat uw broek omlaag gaat, u een kleurrijke print krijgt te zien.

 

Meer leuke onderbroeken bij HemdVoorHem.nl


Naast de onderbroeken van Muchachomalo zijn er nog meer merken die kleurrijke onderbroeken verkopen. Zo zijn er de kleurrijke boxers van A-dam Underwear, maar ook verkopen we de bekende onderbroeken in verschillende kleuren van Calvin Klein.