Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Verschillende looks met een wit overhemd

28-10-202228-10-2022Tips voor mannen om een wit t-shirt combineren met je outfit


Een wit overhemd is een onmisbaar mode-item in de kledingkast van mannen. Of u nu veel zakelijke afspraken heeft of graag casual gekleed gaat: een wit shirt is een kledingstuk dat niet mag ontbreken in uw garderobe. In onze webshop vindt u goede witte heren shirts die passend bij iedere outfit.
 

Wit t-shirt onder een wit overhemd


Wanneer u regelmatig witte overhemden draagt naar uw werk, is een passend ondershirt geen overbodige luxe. Een wit t-shirt dat strak zit, is een goede keuze omdat deze minder opvalt onder een gekleurde of witte blouse dan een andere kleur t-shirt. In onze webshop HemdvoorHem.nl zijn verschillende soorten t-shirts te vinden die een mooie pasvorm hebben en in verscheidene maten verkrijgbaar zijn. Zo'n shirt zorgt ervoor dat onder een wit overhemd oneffenheden en borsthaar niet zo goed te zien zijn. Daarnaast is een t-shirt onder een overhemd of een trui warmer. Wanneer u graag casual gekleed gaat, is een wit t-shirt ook goed mode-item. Zo is een t-shirt erg handig onder een trui die van wol is en soms kan kriebelen. Ook staat zo'n shirt goed onder een spijkerblouse of onder een lichte trui.
 

Lange shirts


Bent u lang? Dan hebben we in onze webwinkel HemdvoorHem.nl extra lange overhemden en witte t-shirts. Die blijven goed in uw broek zitten en zo heeft u geen last van een blote en koude rug. De t-shirts van Alan Red zijn gemaakt voor mannen die groter zijn dan 1.85 meter. De stof is comfortabel en houdt de originele pasvorm lang. De t-shirts zijn te verkrijgen in modellen met een v-hals en met een ronde hals. De shirts zijn gemakkelijk online bij ons te bestellen. Wilt u meer weten over de verschillende soorten shirts die we hebben? Bijvoorbeeld een wit t-shirt met een v-hals? Ook voor witte overhemden in mouwlengte 7 bent u bij ons op het juiste adres!