Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Wat neem ik mee op wintersport?

10-11-202210-11-2022

Een fijne wintersport begint met tijdige voorbereiding

Goed ingepakt op wintersport

De ene persoon zal zich veel beter herkennen in dit verhaal dan de andere persoon, we zijn immers niet allemaal wintersporters. Sterker nog, er zullen vele van u de voorkeur aan zon, zee en zand geven. Maar helaas, de zomer is afgelopen en we zijn echt de herfst in getrokken. De eerste skipistes zijn in het buitenland alweer geopend en wij trouwe winterliefhebbers beginnen langzamerhand die wintersportkriebbel weer te krijgen. Maar dan gaan de rolletjes draaien: past het skipak van vorig jaar nog bij de kinderen? Mijn favoriete thermo onderbroek met drie gaten erin, kan die nog een seizoen mee? Ohja, die skisokken, die zijn we vorig jaar vergeten!


Thermo ondergoed, zonder gaat het niet

Als iemand die zelf erg graag skiet, en wel eens een thermo onderbroek vergeten is mee te nemen vertel ik u graag dat skiën zonder veel minder comfortabel is. Tuurlijk, de piste is af te komen en het uitzicht blijft prachtig, maar er mist toch wel degelijk wat. Een goede basis thermo ondergoed, dat is dan ook het eerste wat ik nu inpak. Mijn voorkeur gaat uit naar de heerlijke pakken van Falke, nadat ik die ontdekt heb, heb ik eigenlijk al het andere weggegooid en draag nu altijd dezelfde. Ja, er zit een wat hoger prijskaartje aan dan de thermokleding van de markt, maar waard is het het zeker.


Een complete basis skikleding

Thermokleding is niet het enige wat de basis van uw skioutfit vormt, er is nog een ander, misschien wel belangrijker deel. De skisokken. Skisokken in de juiste maat, van de juiste dikte en skisokken voor uw stijl skiën. Bij HemdVoorHem.nl helpen we u graag met iets meer inzicht geven in de wereld der skisokken, stiekem omdat we bijna allemaal toch wel fanatieke skiërs zijn. Mijn advies is altijd om hetzelfde paar sokken in bulk te kopen, of in verschillende kleuren. Maar dat de sok zelf wel hetzelfde is. Skisokken hebben namelijk veel impact in hoe uw skischoen zit en dus ook hoe lekker u skiet. Eigenlijk elke skiër zal aangeven een favoriet paar te hebben. Door in een keer een aantal dezelfde sokken aan te schaffen kan u dus tijdens de wintersport ook nog eens schone sokken aan ; )


Maar waar gaan we eigenlijk skiën?!
Dat we elk jaar gaan skiën, dat is zeker. Misschien is de tijd en het geld er om wel twee of drie keer te gaan. Maar dan toch wel erg belangrijk: waar gaan we naartoe? Dat is een factor die ook nog bepaalt wat u aan moet en mee moet nemen. Kiest u voor een hut in Zuid-Tirol of liever een vijf-sterrenhotel in Zermatt? Hoe dan ook lijkt het wel of er nooit genoeg plek is voor alles!