Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Werken in de kou

26-12-202126-12-2021

Netjes en warm gekleed

Op het werk geldt dat de kleding hoort bij de functie die u invult. De meeste kantoormedewerkers dragen blazers en broeken die hun rol op de werkvloer onderstrepen. Houdt u er in uw vrije tijd liever een meer casual stijl op na? Soms worstelen werknemers met hun eigen stijl en dat wat aansluit bij de baan. De outfit moet passen bij het bedrijf en tegelijkertijd ook bij wie ze zijn. Af en toe lijkt dat net een puzzel voor wie het lastig vindt om kledingstukken zoals een dikke winter trui en een overhemd te combineren. In de wintermaanden daalt de temperatuur op bepaalde dagen flink, terwijl de vaak hoge eisen voor werkkleding overeind blijven. Te koude kleding leidt makkelijk af van de werkzaamheden.

Thermo ondergoed als oplossing

Een klassieke kleding tip volg je op door in laagjes te werken. Trek bijvoorbeeld een extra trui of vest aan om het alle uren warm te houden. Het oogt meteen anders dan wanneer u alleen in een dun basisshirtje op de werkplek verschijnt. Aan een andere nuttige tip geeft u gehoor door thermo heren ondergoed te dragen in plaats of een trui of vest. Dit speciale ondergoed zit dichter op uw lichaam dan de andere kledingstukken en verwarmt het lijf dus met alle gemak. Niemand ziet het als een collega het onder zijn gewone kleding draagt. U heeft dus de gebruikelijke outfit aan zonder dat deze verandering de aandacht trekt. Vooral in bedrijven met standaardbedrijfskleding werpt dit idee zijn vruchten af.

Handen en voeten

Handschoenen vallen met een geldige reden onder de populairste winteraccessoires in de open lucht. Alle vingers en tenen van een mensenlichaam vatten vrij eenvoudig kou. Bescherm de handen of voeten en u zult het snel over uw hele lijf wat warmer krijgen. Ze beďnvloeden voor een belangrijk deel onze lichaamstemperatuur. Het dragen van handschoenen op de werkvloer levert ongetwijfeld veel aandacht en ongemak op. Net als met het thermo ondergoed bestaat ook hier een uitweg voor. Een warm paar sokken aan uw voeten verzekert u van minder geril op het kantoor. Een paar kleine aanpassingen, zoals de sokken, maken een wereld van verschil zonder dat iemand het hoeft te merken.