Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Profiteer van onze VAKANTIE DEALS

Zakelijke overhemden

14-02-202014-02-2020Zakelijk kleden: een slimme keuze


Regelmatig hebben mensen die werken in het bedrijfsleven, maar ook zij die verbonden zijn aan een overheidsinstantie, een cruciale afspraak. Een afspraak die misschien uw toekomst gaat veranderen. En waar u dus niet met afgesleten jeans of een oude Diesel-jas kunt verschijnen, want u wilt snel en effectief zaken doen. Deals sluiten is uw topprioriteit. Gepaste kleding - dit begint al bij de keuze voor goede overhemden,sokken en schoenen - is in dit soort situaties een eerste belangrijke stap op weg naar de door u gewenste uitkomst van de meeting. Met de keuze van uw kleding maakt u een tactische beslissing. U wilt immers alles doen om uw gesprekspartner zover te krijgen dat hij 'ja' zegt, een langlopend contract ondertekent, u aanneemt als nieuwe collega of eindelijk overstag gaat en de portemonnee opentrekt om u financieel te steunen.

Het gezegde klopt helemaal: kleren maken de man. Maar kleren kunnen de man van vandaag ook breken. Bijvoorbeeld als het overhemd of stropdas dat u draagt niet bij uw pak past, of andersom. Of u heeft pakken, schoenen en broeken die gewoon niet de juiste kleur of uitstraling hebben voor het type afspraak en daarmee een verkeerde non-verbale boodschap uitdragen. Op zulke momenten had u zich gewenst dat u zich wat tactische had gekleed. Maar vaak constateert u deze miskleunen te laat.


Geschikte overhemden van Hemdvoorhem.nl


Neem het heft tijdens belangrijke gesprekken of conferenties daarom zlf in handen door te kiezen voor de veelzijdige, modieuze en voordelige overhemden van Hemdvoorhem.nl. Laat u verrassen door ons ruime aanbod aan topmerken. U bestelt bij Hemdvoorhem.nl niet alleen voordelig en tegen concurrerende prijzen, maar uw bestelling is ook snel in huis.

Met de overhemden die u bij ons bestelt, staat u echt nooit in uw hemd tijdens een zakelijke afspraak. Wl staat u met Hemdvoorhem.nl altijd in uw kracht! Wij kunnen u garanderen dat u indruk gaat maken op uw gesprekspartner of zakenrelatie. Want in onze winkelselectie nemen wij alleen kledingstukken op die echt het verschil maken op modegebied. Niet alleen qua uitstraling, maar ook wat kwaliteit en prijs betreft. Graag tot ziens in onze webshop!