Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Filter

Calvin Klein Parfum

De parfums van Calvin Klein voor heren zijn divers in hun geurenpalet, maar hebben wel dezelfde basis. Die basis is dat een geur zich aanpast aan de man die het draagt en niet dat de parfumlucht de man al vooraf gaat. Minimalistisch maar stijlvol en subtiel aanwezig.

Cadeau voor hem: Calvin Klein parfum

Een cadeau voor een man bedenken is vaak lastig, ze hebben alles al en als ze iets nodig hebben dan kopen ze het zelf. Maar zelf een geur kopen dat is toch iets wat de meeste mannen niet zo snel doen, zeker geen andere geur dan die ze al jaren gebruiken. Met de geuren van Calvin Klein heeft u altijd een passend cadeau voor de jonge en de mannen die jong van geest zijn maar al iets meer jaren op de teller hebben staan.

Calvin Klein Obession

Obsession men is een warme, kruidige geur voor mannen met een houtachtige ondertoon die gelanceerd werd in 1986 maar die ondertussen tot de klassieke herengeuren behoort. Een klassieker voor mannen die weten wat ze willen zonder al te opvallend op de voorgrond te treden.

Calvin Klein cK One

De geursensatie die in 1994 de parfumwereld op zijn grondvesten deed schudden: een unisex geur voor dames en heren! Fris, fruitig maar ook groen en houtachtig omschrijft deze geur die een perfecte instapper is voor elke jonge man en vrouw. Subtiel en zich vormend naar de persoon die het draagt zodat de geurnoten die het beste bij u passen naar voren komen.

Calvin Klein CK IN2U

Een eigen versie voor zowel de dames als de heren werd CK IN2U (Calvin Klein into you). Met een minimalistisch vormgegeven fles en een herengeur met een aromatische boventoon van hout, citrus en cacao. Een jonge geur die altijd goed ontvangen wordt.

Calvin Klein Parfum


De parfums van Calvin Klein zijn zoals alles van dit lifestyle merk: iconisch, tijdloos, modern en met een understated chic die niet op de voorgrond springt maar altijd stijlvol en subtiel aanwezig is. Bij HemdVoorHem.nl bestelt u de fijnste herengeuren van Calvin Klein voor alle gelegenheden waarbij u een cadeau voor hem zoekt en het niet helemaal zeker weet; met de heren parfums van Calvin Klein zit u altijd goed.

Bestel de heren parfums van Calvin Klein eenvoudig en snel bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar