Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE TOT 50% KORTING
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Calvin Klein Slim Fit overhemden

De unieke Calvin Klein Slim Fit overhemden zijn, niet verrassend, in het leven geroepen door designer Calvin Klein. Deze Amerikaanse modeontwerper is groot fan van het minimalisme en dit is duidelijk te zien in zijn ontwerpen. De Calvin Klein Slim Fit overhemden zijn eenvoudig en juist dat maakt deze overhemden zo indrukwekkend. Overigens werd het merk Calvin Klein groot door trendy ondergoed. Dit ondergoed werd door wereldberoemdheden gedragen voor de camera en zo werd het label Calvin Klein op de kaart gezet in de internationale modewereld.

CK overhemden zijn belangrijke basics

Door de jaren heen is Calvin Klein steeds verder uit gaan breiden. Naast het ondergoed werden er ook schoenen, accessoires, tassen en bovenkleding in productie genomen. De bijzonder grote collectie heeft ook behoorlijk wat ruimte gereserveerd voor de CK overhemden. Deze overhemden behoren dan ook tot de belangrijkste basics die een man in de kast moet hebben hangen. De Calvin Klein Slim Fit overhemden komen in uni kleuren en zijn dan ook uitstekend te combineren met de meest uiteenlopende andere kleuren. Ideaal om met deze basics toch steeds weer een andere uitstraling te laten zien.

De kracht van cK

Calvin Klein gaat met de Slim Fit overhemden goed met de tijd mee. Slim Fit is immers een zeer geliefd model; goed geschikt voor slanke heren die houden van een perfecte pasvorm. Toch wil Calvin Klein aan de uitstraling niet veel poespas aanbrengen. Calvin Klein staat immers voor basic, eenvoudig en gewoon recht door zee. Het voordeel hiervan is dat de Calvin Klein Slim Fit overhemden nooit uit de mode raken, en dat is de kracht achter het merk.

Calvin Klein Slim Fit overhemden online bestellen

Ingetogen kleuren, pure kwaliteit, luxe en bijzonder comfortabel; daar staan de CK Slim Fit overhemden voor. Deze overhemden zijn speciaal voor mannen die graag ‘to the point’ zijn en niet teveel aandacht besteden aan nutteloze poespas. Mode moet goed, mooi en comfortabel zijn. Dit zijn garanties die door Calvin Klein worden gegeven. U kunt de sobere basic Calvin Klein Slim Fit overhemden online bestellen bij Hemdvoorhem.nl.

Calvin Klein Slim Fit overhemden


Calvin Klein is de zaaier van rust in de kledingkast. De Calvin Klein Slim Fit overhemden behoren tot de onmisbare basics van elke man. Het merk legt graag eenvoud en tijdloosheid in de modellen, zodat deze nooit uit de mode raken. Dit is ook belangrijk, want de Calvin Klein Slim Fit overhemden gaan erg lang mee. U kunt ze jaar in, jaar uit dragen en toch steeds met de mode meegaan. De Calvin Klein Slim Fit overhemden passen namelijk overal bij, ook bij iedere nieuwe trend. Bewonder de subtiele schoonheid van Calvin Klein in ons assortiment en bestel tegen een wel heel vriendelijke prijs.

Bestel uw favoriete Calvin Klein Slim Fit overhemden eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar