Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter
Casual fit, casual look

Bij CASA MODA is er voor de casual Sport lijn nog een extra pasvorm die niet gebruikt wordt bij de business shirts: casual fit. Het is een prettige pasvorm die wat wijder valt dan de modern fit overhemden van dit merk, maar die iets strakker zit dan de comfort fit waarin de Sport serie ook in uitgebracht wordt.
 

Casual fit met lange en korte mouwen

De sportievere casual hemden van CASA MODA vallen onder de Sport serie met daarin de verdeling tussen de twee pasvormen wijd en iets minder wijd maar zeker niet strak, die laatste is de casual fit. Beide pasvormen zijn er met lange en korte mouwen en in sommige gevallen ook nog in een uitvoering met extra mouwlengte, iets wat voor veel mannen erg fijn is!
 

Casual fit van CASA MODA online bestellen

Bij HemdVoorHem.nl vindt u de grootste online collectie van CASA MODA overhemden die u eenvoudig kan bestellen. Bij ieder hemd staat een maattabel van dat shirt waardoor u zelf al kan nameten welke maat of pasvorm het beste bij u past. Komt u er toch niet uit dan kijken wij graag even met u mee natuurlijk.

 

CASA MODA casual fit

Casual fit van CASA MODA staat voor sportievere casual overhemden met een ontspannen pasvorm. Het model is iets strakker dan de wijde comfort fit pasvorm, maar weer niet zo strak als de modern fit van CASA MODA. Het is een prettig dragende tussenin pasvorm die ideaal is voor dit type hemd wat meer tot de vrijetijd hemden hoort dan tot de business shirts.


Bestel uw favoriete CASA MODA casual fit overhemden eenvoudig online met gratis verzending! 
Sorteren naar
Sorteren naar