Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Fred Perry heren jassen

Het Engelse merk Fred Perry is al vanaf 1952 actief toen de 3-voudig Wimbledon kampioen met zijn kledingmerk begon. De jassen en jacks van dit Britse merk vallen op door de eenvoud en herkenbaarheid. Het lauwerkrans logo is altijd terug te vinden en ook de herkenbare streepjes langs een rand van een boord of een kraag komen heel vaak terug in de ontwerpen.  
 

Jack van Fred Perry

De jacks van Fred Perry zijn origineel en volgen niet echt de richtlijnen van wat modern is en wat niet. De kwaliteit is hoogstaand, de modellen praktisch en draagbaar, de kleuren zijn goed te combineren en ondanks dat het bijna saai begint te klinken zijn het jassen die dat toch echt niet zijn. De samenwerkingen met beroemdheden zorgen voor frisse invloeden, maar ook deze zijn altijd zo verwerkt dat het ontwerp en de uitvoering van de heren jassen nog steeds functioneel en lekker draagbaar is.
 

Jassen van Fred Perry online kopen

HemdVoorHem.nl heeft een grote collectie Fred Perry en daar vallen natuurlijk ook de jassen voor mannen onder. Perfect te combineren met de andere kledingstukken van dit merk, maar natuurlijk ook met alle andere kleding in uw garderobe! Heeft u vragen over de heren jassen en jacks van Fred Perry? Neemt u dan even contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag!
 

Fred Perry heren jassen


Heren jassen van Fred Perry zijn modieus maar toch tijdloos klassiek. Het merk heeft zijn oorsprong in de sport en dat is terug te vinden in de functionaliteit en de ontwerpen van de jassen. Functioneel maar modern, sportief maar stijlvol. De jassen en jacks van Fred Perry zijn gemaakt met het Engelse weer in het achterhoofd, een weertype dat ons ook niet onbekend is. Heren jassen van Fred Perry zijn van een hoge kwaliteit, hebben een prettige pasvorm en u heeft er lang plezier van!

Fred Perry heren jassen online bestellen bij HemdVoorHem.nl met gratis verzenden en retour.