Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter
  
Warme sjaals voor mannen 

Juist als het koud is buiten dan is het fijn om een warme sjaal bij de hand te hebben. Net even voor het kleine stukje tussen de auto en binnen, of meer als aanvulling op uw winterjas waarbij net de hals vaak toch een beetje open staat en alle warme lucht ontsnapt waardoor u het alsnog koud krijgt.

Dikke heren sjaals

De warme sjaals zijn meestal van wol gemaakt of van een materiaalcombinatie waar wol in zit. Wol is lekker warm omdat de woldraad uit allemaal kleine haartjes bestaat waar de warmte tussen blijft hangen. U heeft vast nog nooit een schaap gezien dat het koud heeft! De wollen sjaals zijn fijn en warm, zonder te kriebelen.

Warme heren sjaals online bestellen

Als u op zoek bent naar een fijne warme sjaal voor de koude dagen dan bent u bij Hemdvoorhem.nl aan het juiste adres. Wij hebben verschillende mooie dikke sjaals in de collectie in kleuren die zich makkelijk laten combineren. Het gebruikte materiaal en ook de lengte en breedte kunt u bij ons altijd terugvinden. Alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken om een fijne sjaal online te bestellen. Voor uzelf, of om cadeau te doen!

Hemdvoorhem.nl klantenservice

Heeft u nog vragen over het online bestellen van een heren sjaal? Neemt u dan gerust even contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste sjaal! 

Heren sjaals dik


Heerlijke warme sjaals voor in de winter. Niet alleen te gebruiken wanneer u voor uw werk naar buiten gaat. Maar ook voor in de vrije tijd tijdens het shoppen in de stad, een wandeling of voor op de ijsbaan. Onze collectie sjaals zijn niet alleen functioneel maar ook modieus. Er is keuze uit diverse kleuren en materialen. Met een sjaal komt u warm de winter door! 

Bestel uw warme winter sjaals voor heren nu eenvoudig online bij Hmedvoorhem.nl; met gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar