Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Filter

Jean Paul Gaultier parfum

'Het dagelijkse leven vanuit een ongebruikelijke hoek bekijken en het voorspelbare in twijfel trekken' is een uitspraak van de spraakmakende Parijse ontwerper Jean Paul Gaultier. Ook met zijn parfums blijft hij verassen en verbazen.
 

Jean Paul Gaultier Le Male

Het grote publiek maakte kennis met deze rebel door het corset dat Madonna droeg tijdens haar Blonde Ambition tour in 1990. Geïnspireerd op de korsetten uit de 20e eeuw van zijn oma volgt ook al snel het parfum voor de dames in de flacon van het vrouwen torso met korset, en voor de heren de gespierde torso met zijn favoriete gestreepte shirtje. Le Male van Gaultier is onweerstaanbaar voor vrouwen met zijn moderne, warme, mannelijke geur.
 

Gaultier Le Male, het perfecte cadeau

Een heren parfum uitzoeken om cadeau te geven blijft altijd lastig. Voor een man met een sexy uitstraling die niet bang is om op te vallen en die het leven neemt met een knipoog, is Le Male van Gaultier een perfect geschenk.
 

Bestel Le Male van Gaultier online

Nu eenvoudig te bestellen bij HemdVoorHem.nl. Snel besteld, snel in huis en uiteraard zonder vervelende bezorgkosten. Met een retourtermijn van 100 dagen kan u uw cadeaus op tijd uitzoeken en heeft u de zekerheid dat als het toch niet de juiste keuze was, u het altijd weer terug kan sturen. Heeft u vragen over deze geur of wat een mooie aanvulling is om hier nog meer bij cadeau te doen, neemt u dan even contact op met onze klantenservice, wij denken graag met u mee.

 

Jean Paul Gaultier Parfum


Jean Paul Gaultier, het enfant terrible van de haute couture, heeft met zijn parfums geuren neergezet die niet meer weg te denken zijn. Uitgesproken en een tikje stout, altijd in een prachtige verpakking. Bij HemdVoorHem.nl bestelt u eenvoudig een parfum voor hem, leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.


Jean Paul Gaultier parfums bestellen bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour. 
Sorteren naar
Sorteren naar