Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Fil-ŕ-fil overhemden

Overzicht van fil-à-fil overhemden

Een fil-à-fil overhemd is een soort overhemd met knopen dat wordt gekenmerkt door het gebruik van gekleurde schering en inslag. Het is gemaakt van fil-à-fil-stof. De meeste fil-à-fil-stoffen bestaan ​​uit katoen, hoewel sommige uit linnen of andere organische materialen bestaan. Hoe dan ook, fil-à-fil is een strak geweven platbinding materiaal met gekleurde ketting- en inslagdraad. De term "fil-à-fil" komt uit de Franse taal en betekent "van draad tot draad"- en dat is in wezen wat fil-à-fil-overhemden definieert. De draden zijn zeer dicht bij elkaar geweven om een ​​unieke stijl en constructie te bereiken die niet wordt gevonden in standaard overhemden met knoopsluiting.
 

 

Fil a fil overhemden  

Fil-à-fil versus standaard overhemden: wat is het verschil?

Als je een fil-à-fil overhemd vergelijkt met een standaard overhemd, dan zie je een aantal grote verschillen. Zoals eerder vermeld, worden fil-à-fil overhemden nauwer geweven dan standaard overhemden. Daarom hebben ze de neiging om aan de oppervlakte anders te voelen. Fil-à-fil overhemden hebben een meer gemêleerde structuur dan hun standaard tegenhangers. Veel mensen verwarren fil-à-fil overhemden met standaard overhemden, simpelweg omdat ze zo op elkaar lijken. Van een afstand is het moeilijk om het verschil te zien tussen een fil-à-fil-shirt en een standaard shirt. De verschillen worden echter groter als je een fil-à-fil-shirt van dichtbij bekijkt. De gekleurde schering en inslag gecombineerd met het strakke weven resulteert in een unieke uitstraling.
 

Waarom je een fil-à-fil-shirt zou moeten kiezen

Tenzij je eerder een fil-à-fil -shirt hebt gehad en gedragen, sta je misschien sceptisch tegenover het maken van de overstap. Desalniettemin zijn er veel redenen om te overwegen een fil-à-fil-shirt te dragen, waaronder meer comfort. fil-à-fil -overhemden zijn meestal gemaakt van 100% katoen dat, wanneer geweven in een strakke formatie, resulteert in een superzacht materiaal dat de hele dag comfortabel is om te dragen. fil-à-fil overhemden zijn ook ideaal om het hele jaar door te dragen. Helaas kan hetzelfde niet gezegd worden voor andere soorten overhemden met knopen voor heren. Omdat ze van katoen zijn gemaakt, kun je een fil-à-fil-shirt in de lente, zomer, herfst of winter dragen zonder bang te zijn dat het ongemak veroorzaakt. fil-à-fil-shirts bieden een matige hoeveelheid warmte terwijl je lichaam toch kan 'ademen'. Het eindresultaat is een hoge mate van veelzijdigheid die niet beperkt is tot een specifiek seizoen. Rimpels zouden geen probleem moeten zijn bij het dragen van een fil-à-fil overhemd. Het strakke weefpatroon dat hen onderscheidt van andere overhemden bevordert een glad oppervlak door de vorming van rimpels te ontmoedigen. Uw fil-à-fil-shirt kan nog steeds af en toe een vouw krijgen, maar het mag niet bezwijken voor dezelfde grote en onverzorgd rimpels als bij andere overhemden. Als je het zat bent om 's ochtends constant je overhemd te strijken, kan een fil-à-fil overhemd helpen. Het stoot rimpels af en geeft je tegelijkertijd een unieke stijl. Samen met kreukels zijn fil-à-fil overhemden van nature beschermd tegen krimpen. Je kunt een fil-à-fil overhemd wassen en drogen zonder bang te zijn dat het krimpt. Fil-à-fil overhemden zijn gemaakt van katoen, een organisch materiaal dat niet krimpt zoals synthetische materialen. Draag je een overhemd van synthetisch materiaal, zoals polyester, dan is de kans groot dat het na het wassen en drogen krimpt.
 

Tips voor het kiezen van een fil-à-fil overhemd

Er zijn tientallen verschillende soorten fil-à-fil overhemden. Hoewel ze allemaal een vergelijkbare constructie hebben met gekleurde schering en inslag. Evenals een nauw weefpatroon, hebben ze elk hun eigen unieke kenmerken. Hoe weet je welk fil-à-fil-shirt je moet kiezen? Begin met het bepalen welke kleur je wilt. Traditionele kleuren zoals blauw en zwart zijn populaire keuzes voor fil-à-fil overhemden. Fil-à-fil shirts zijn echter verkrijgbaar in tientallen andere kleuren, dus experimenteer gerust met een alternatieve kleur. Je moet ook bepalen of je een fil-à-fil-shirt met korte of lange mouwen wilt. Net als de meeste andere overhemden met knopen voor heren, zijn fil-à-fil overhemden verkrijgbaar in beide mouwstijlen. Fil-à-fil overhemden met korte mouwen zijn ideaal bij warm weer, omdat ze uw armen bloot laten, terwijl fil-à-fil overhemden met lange mouwen een betere keuze zijn bij koud weer. Let bij het kiezen van een fil-à-fil overhemd op de pasvorm. Je wilt geen te groot fil-à-fil-shirt en ook niet een te klein. Voor de beste uitstraling en het hoogste niveau van comfort moet uw fil-à-fil-shirt goed aansluiten op uw lichaam. StudioSuits biedt fil-à-fil-shirts op maat die zijn ontworpen op basis van uw lichaamsmaten, wat resulteert in de perfecte pasvorm.
 

Een fil-à-fil-overhemd onderhouden: wat u moet weten

Fil-à-fil overhemden zijn over het algemeen gemaakt van katoen en daardoor relatief onderhoudsvriendelijk. Specifieke informatie over het onderhoud van uw fil-à-fil overhemd vindt u door het waslabel te controleren. Dit label staat ook wel bekend als het waslabel en bevat instructies van de fabrikant voor het behandelen, wassen en verzorgen van uw fil-à-fil-shirt. De meeste fil-à-fil-shirts kunnen machinaal worden gewassen. Ervan uitgaande dat je fil-à-fil-shirt van katoen is gemaakt - wat de meeste zijn - zou je het in de wasmachine moeten kunnen wassen. Dat gezegd hebbende, is het een goed idee om je wasmachine op koud water te zetten. Wassen in heet water is niet per se slecht, maar koud water belast de kleurstof minder. Door je fil-à-fil shirt in koud water te wassen, behoudt het net iets beter zijn originele kleur.