Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Verschillende soorten stropdassen

Effen Gekleurde Stropdassen

Effen gekleurde stropdassen zijn dassen in één effen kleur. De meest veelzijdige zijn marine blauw en bordeaux rood, staan elegant bij vrijwel elke outfit en zijn een goed startpunt voor je stropdassen collectie. Je kunt ook experimenteren met lichtere tinten voor warmere maanden en casual gelegenheden.
 

 

Verschillende soorten Stropdassen  

Gestreepte Stropdassen

Gestreepte stropdassen behoren tot de meest populaire dassen voor zakelijke kleding en zijn over het algemeen makkelijk te matchen met meerdere outfits. Een algemeen principe is dat hoe meer verspreid en hoe dunner de strepen, hoe formeler de das is.
 

Gestippelde Stropdassen

Niet alleen zien gestippelde stropdassen er eenvoudig, verfijnd en elegant uit, maar ze botsen zelden met andere kleding of accessoires… ervan uitgaand dat je broek niet hetzelfde patroon heeft. Andere bespikkelde dassen, zoals die met kleine vierkantjes, diamantjes of andere vormen, vallen meestal ook in deze categorie.
 

Paisley Stropdassen

Vergelijkbaar met gestippelde dassen, zijn paisley stropdassen vaak een interessante optie in vergelijking met effen exemplaren. Paisley is een floraal patroon, afkomstig uit het Midden-Oosten dat sinds lange tijd zeer geliefd is.
 

Gebreide Stropdassen

Gebreide stropdassen zijn dassen die gebreid zijn. Je herkent een gebreide stropdas aan de textuur, die ruwer is dan bij de gebruikelijke geweven dassen en aan een recht uiteinde in plaats van in een punt lopend. Gebreide stropdassen zijn redelijk casual en zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik naar je werk.