Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Waarom een kaarthouder?

Op zoek naar een gestroomlijnde en stijlvolle manier om uw kaarten en contant geld mee te nemen? Bekijk onze selectie kaarthouders voor heren. Onze kaarthouders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om uw kaarten en contant geld veilig op te bergen. Ze zijn ook handig voor het dragen van uw ID- en creditcards.
 

Kaarthouders zorgen ervoor dat uw pasjes goed beschermd zijn, niet alleen tegen breuk en/of beschadiging, maar ook tegen contactloos skimmen van bankpassen. Door de jaren heen is alles aan het veranderen en om uw leven te vereenvoudigen, kiest u liever voor een kaarthouder.
 

 

Waarom een kaarthouder?  


Hier 5 redenen waarom u voor onze kaarthouders moet kiezen:

1. Simpel en eenvoudig te gebruiken
De kaarthouder neemt niet veel ruimte in beslag. Het past perfect in uw zakken, zo hoeft u het dan niet in uw tas te dragen. Het is makkelijker te bereiken, zo heeft u minder kans om het kwijt te raken. Kaarthouders worden op standaard maten van ISO-kaarten gemaakt, dus er is geen twijfel dat het niet zal passen in uw zakken.

2. Goed gesorteerd en georganiseerd
Om geen onnodige papieren bij u te houden, is een kaarthouder de beste keus. Alle belangrijke en dagelijkse gebruikte kaarten die u nodig heeft, kunt u goed organiseren en bewaren in uw kaarthouder (afhankelijk van hun behoefte en belang). Een goed gesorteerde en georganiseerde kaarthouder is een must-have. Het helpt u niet alleen uw kaarten netjes op te bergen, maar u kunt er ook gemakkelijk en snel een kaart uithalen wanneer u die nodig hebt.
 

3. Stijlvol en milieuvriendelijk
Onze kaarthouders zijn niet alleen functioneel, maar ook heel stijlvol. Zo hebben wij lederen kaarthouders. Deze lederen kaarthouders geven een elegante en luxueuze look waardoor ze bij elke gelegenheid passen. Bovendien zijn de lederen kaarthouders milieuvriendelijk, waardoor ze lang meegaan.
 

4. Bescherm uw privacy
Onze kaarthouders zijn RFID-beveiligd, dit houdt in dat uw kaarten worden beschermd tegen criminelen die digitaal uw bankinformatie willen inlezen. Tegenwoordig krijgen bankkaarten een ingebouwde RFID-chip die maakt dat ze fraudegevoelig zijn. Om te voorkomen dat u niet de dupe van wordt, zijn RFID-beveiligde kaarthouders het beste waarvoor u kunt kiezen.
 

5. Niet meer weg te denken
We kunnen zeggen dat een kaarthouder onmisbaar is in het dagelijks leven, hierdoor vermijdt u het steeds staan zoeken van uw kaarten en pasjes. Voor iemand die kaartjes en pasjes met zich meedraagt, is een functionele kaarthouder niet weg te denken. Wij hebben verschillende modellen en kleuren, dus u vindt er zeker wel een kaarthouder die bij u past.
 

Niet meer weg te denken Heeft u nog geen kaarthouder? Bekijk dan onze kaarthouders voor heren hier!