Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Wat is het verschil tussen een muts en een Beanie?

Het is een vraag die vaak gesteld wordt, en terecht. Beide hoofddeksels lijken op het eerste gezicht erg veel op elkaar, maar er zijn toch een aantal belangrijke verschillen. In het kort is een Beanie beschermd het hoofd tegen kou. Een muts is dikker en warmer dan een Beanie en beschermd het hoofd en de oren tegen kou. 
 


Een muts is een ouderwetser hoofddeksel dat vooral in de koudere wintermaanden wordt gedragen. Het is gemaakt van dikke, warme stoffen zoals wol of fleece en is bedoeld om het hoofd en de oren te beschermen tegen de kou. Mutsen zijn vaak voorzien van een klep of een ponytail, zodat ze goed blijven zitten op het hoofd.

 

Een Beanie is een moderner hoofddeksel dat ook in de kou gedragen kan worden. Het is echter niet zo dik en warm als een muts, en is vooral bedoeld om het hoofd te beschermen tegen de wind. Beanies zijn vaak gemaakt van dunnere stoffen zoals katoen of acrylic, en zitten vaak strak om het hoofd.

 

Als we de twee hoofddeksels vergelijken, is het duidelijk dat er verschillen zijn. Een muts is dikker en warmer dan een Beanie, en is bedoeld om het hoofd en de oren te beschermen tegen de kou. Een Beanie is minder dik en is vooral bedoeld om het hoofd te beschermen tegen de wind. Kortom, als u in de kou wilt wandelen, is een muts een beter idee dan een Beanie. Maar als u gewoon een warme, comfortabele hoofdbedekking zoekt, is een Beanie een goede optie.

 

Hoe moet u een Beanie dragen?

Een Beanie kan op verschillende manieren worden gedragen. Meestal wordt het op het hoofd gedragen, met het uiteinde naar achteren of naar voren, afhankelijk van uw voorkeur. Sommige mensen dragen Beanies ook laag over hun voorhoofd, zodat ze meer bescherming bieden tegen de wind. Anderen trekken de Beanie over hun oren, zodat ze ook beschermd zijn tegen kou.

 

Hoe een muts dragen?

Mutsen worden op dezelfde manier gedragen als Beanies. Meestal wordt het op het hoofd gedragen, met het uiteinde naar achteren of naar voren, afhankelijk van uw voorkeur. Sommige mensen trekken de muts over hun oren, zodat ze ook beschermd zijn tegen kou.


Welke muts past bij mijn hoofd?

Mutsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat er voor ieder hoofdtype wel een geschikte muts te vinden is. Als u een muts zoekt die goed blijft zitten, kunt u kiezen voor een muts met een klep of een ponytail. Deze mutsen blijven beter zitten op het hoofd en bieden dus meer bescherming tegen de kou.

 

Welke Beanie past bij mijn hoofd?

Beanies zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat er voor ieder hoofdtype wel een geschikte Beanie te vinden is. Als u een Beanie zoekt die goed blijft zitten, kunt u kiezen voor een Beanie met een klein uiteinde. Deze Beanies blijven beter zitten op het hoofd en bieden dus meer bescherming tegen de wind.

 

Wat is een warme muts?

Een warme muts is een muts die dikker is en meer bescherming biedt tegen de kou. Deze mutsen zijn vaak gemaakt van wol of fleece en zitten dicht om het hoofd. Warme mutsen zijn ideaal voor mensen die in de kou willen wandelen of buiten willen werken.

 

Wat is een warme Beanie?

Een warme Beanie is een Beanie die dikker is en meer bescherming biedt tegen de kou. Deze Beanies zijn vaak gemaakt van wol of fleece en zitten dicht om het hoofd. Warme Beanies zijn ideaal voor mensen die in de kou willen wandelen of buiten willen werken.