Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Welk type kraag past het beste bij u?

Kleding is een cruciaal aspect van hoe we onszelf aan de wereld presenteren. Een overhemd is één van die kledingstukken waarvan de kraag een grote impact kan hebben op uw algehele uitstraling. Er zijn verschillende kraagstijlen om uit te kiezen, en elk heeft zijn eigen karakter en geschiktheid voor verschillende gelegenheden. Laten we enkele populaire kraagstijlen verkennen en ontdekken welk type kraag het beste bij uw persoonlijke stijl past.

ontdek welk type kraag het beste bij jouw persoonlijke stijl past
 

Straight Point Kraag

Laten we beginnen met een klassieker: de straight point kraag. Deze kraag heeft scherpe, puntige kraagpunten die recht naar beneden wijzen en niet te ver uit elkaar staan. De straight point kraag is veelzijdig en past goed bij de meeste dassen. Het is geschikt voor formele gelegenheden, zakelijke bijeenkomsten en dagelijks gebruik op kantoor.
 

Voor wie is de Straight Point Kraag?

De straight point kraag is geschikt voor mannen die een tijdloze, nette uitstraling willen. Het past goed bij mannen met een slank gezicht en kan met of zonder das worden gedragen. Als u op zoek bent naar een kraag die zowel professioneel als stijlvol is, is dit een uitstekende keuze.
 

Haifisch Kraag

De haifisch kraag heeft kortere kraagpunten die wijder uit elkaar staan dan die van de straight point kraag. Deze stijl is modern en biedt meer ruimte voor een opvallende das. De haifische kraag is ideaal voor mannen die graag een eigentijdse uitstraling willen creëren en is geschikt voor zowel zakelijke als informele gelegenheden.
 

Voor wie is de Haifisch Kraag?

De haifisch kraag is perfect voor mannen met een breder gezicht, omdat de wijder uit elkaar staande kraagpunten de aandacht naar het midden van het gezicht trekken. Als u van opvallende dassen houdt en een moderne uitstraling wilt, is de haifisch kraag een goede keuze.
 

Kent Kraag

De kent kraag is wellicht de meest voorkomende kraagstijl. Deze kraag heeft scherpe, puntige kraagpunten die recht naar beneden wijzen, vergelijkbaar met de straight point kraag. De kent kraag is veelzijdig en geschikt voor allerlei gelegenheden, van formeel tot informeel.
 

Voor wie is de Kent Kraag?

De kent kraag is geschikt voor vrijwel iedereen, ongeacht gezichtsvorm. Het is een veilige keuze die goed werkt met stropdassen, zonder das of met een open bovenste knoop voor een meer ontspannen uitstraling.
 

Under Button Down Kraag

De under button down kraag is vergelijkbaar met de kent kraag, maar met een subtiele variatie. Deze kraag heeft knoopjes aan de onderkant van de kraagpunten, wat zorgt voor een nette en opgeruimde uitstraling en voorkomt dat de kraag omhoog kruipt.
 

Voor wie is de Under Button Down Kraag?

De under button down kraag is ideaal voor mannen met een actieve levensstijl en is een goede keuze voor informele gelegenheden. Het kan met of zonder das worden gedragen en biedt een ontspannen, preppy uitstraling.
 

Wing Kraag

De wing kraag wordt vaak geassocieerd met formele gelegenheden en smoking overhemden. Deze kraag heeft kraagpunten die naar achteren zijn gevouwen en naar beneden wijzen, waardoor ruimte ontstaat voor een vlinderdas of een strikje.
 

Voor wie is de Wing Kraag?

De wing kraag is ideaal voor mannen die naar een formele gelegenheid gaan waarbij een smoking of zwarte das wordt gedragen. Het voegt een vleugje elegantie toe aan uw outfit en is perfect voor traditionele en stijlvolle looks.

Nu u meer weet over verschillende kraagstijlen, kunt u de kraag kiezen die het beste bij uw persoonlijke stijl en de gelegenheid past. Of u nu de voorkeur geeft aan de tijdloze elegantie van de straight point kraag, de eigentijdse flair van de haifisch kraag of de veelzijdigheid van de kent kraag, uw keuze van kraag kan uw algehele look transformeren en uw zelfvertrouwen vergroten. Kies wijselijk en kleed u met vertrouwen!