Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Filter

Lacoste Classic Fit polo

De Classic Fit Lacoste polo is het ideale poloshirt voor mannen met een maatje meer. Veel poloshirts hebben tegenwoordig een getailleerd model en dit is in de meeste gevallen niet erg voordelig voor mannen die wat zwaarder zijn. Het poloshirt kan snel omhoog kruipen of zit oncomfortabel rond de buik. De Lacoste Classic Fit polo is juist ideaal voor deze mannen. Het poloshirt kruipt niet op en zit niet te strak. Een fijn model voor de wat beter gevulde mannen of voor de heren die graag een wijdvallende polo dragen.
 

Lacoste polo Classic Fit kopen

Bij HemdVoorHem.nl kunt u een Lacoste polo Classic Fit kopen in een kleur die u aanspreekt. Wij hebben een zeer breed assortiment als het om de kleuren gaat, dus er is altijd een mooie Lacoste polo Classic Fit te bestellen die aan uw voorkeuren voldoet. De maten lopen vanaf maat M tot maat 4XL.
 

Lacoste Classic Fit polo heren sale

U kunt een mooie Lacoste polo voor heren in onze sale kopen, waardoor u nog leuk kunt besparen op uw aankoop. Lacoste polo in een Classic Fit is dan ook regelmatig in de sale bij HemdVoorHem.nl omdat wij dan wer ruimte maken voor de nieuwe collecties die binnen komen. De Classic Fit sale polo's van Lacoste zijn bij ons dan ook nooit oud, juist omdat wij ieder seizoen alles opruimen.
 

Lacoste polo Classic Fit online bestellen

U kunt de Lacoste polo Classic Fit eenvoudig online bestellen bij HemdVoorHem.nl. Als u vragen heeft over de juiste maat of pasvorm van het Lacoste poloshirt wat u wil bestellen kan u natuurlijk gewoon even contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag.
 

Lacoste Polo Classic Fit


De Lacoste polo met een Classic Fit hebben een ruime pasvorm die vergelijkbaar is met de comfort fit pasvormen die veel andere merken gebruiken. Ideaal voor de man met een maatje meer of voor de man die van maximale bewegingsvrijheid houdt. De Classic Fit is de originele Lacoste pasvorm, die al jarenlang verkrijgbaar is. Voor de man die liever een getailleerde polo draagt, adviseren we te kiezen voor de Lacoste Slim Fit of Lacoste stretch Slim Fit (meest getailleerde variant).

Bestel nu uw favoriete Lacoste Polo's Classic Fit eenvoudig en snel online. Gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar