Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ACTIE: 20% korting op (bijna) alles
Filter

Lacoste polo

Classic Fit Lacoste polo is het ideale poloshirt voor mannen met een maatje meer. Veel poloshirts hebben tegenwoordig een getailleerd model en dit is in de meeste gevallen niet erg voordelig voor mannen die wat zwaarder zijn. Het poloshirt kan snel omhoog kruipen of zit oncomfortabel rond de buik. De Lacoste Classic Fit polo is juist ideaal voor deze mannen. Het poloshirt kruipt niet op en zit niet te strak. Een fijn model voor zwaardere mannen.

Lacoste polo Classic Fit kopen

Bij Hemdvoorhem.nl kunt u een Lacoste polo Classic Fit kopen in een kleur die u aanspreekt. Wij hebben een zeer breed assortiment als het om de kleuren gaat, dus er is altijd een mooie Lacoste polo Classic Fit te bestellen die aan uw voorkeuren voldoet. De maten lopen vanaf maat M tot maat 4XL.

Lacoste polo Slim Fit

De Lacoste polo Slim Fit is een ander model dat zeer populair is. Deze pasvorm is minder geschikt voor zwaardere mannen, maar juist weer goed geschikt voor slanke mannen die houden van poloshirts die wat strakker om het lichaam vallen. De Lacoste polo Slim Fit zorgt ervoor dat je langer lijkt, waardoor dit ook een ideaal model is voor heren die vinden dat zij eigenlijk net iets te kort zijn.

Lacoste polo heren sale

U kunt een mooie Lacoste polo voor heren in onze sale kopen, waardoor u nog leuk kunt besparen op uw aankoop. Zowel de Lacoste polo Classic Fit als de Lacoste polo Slim Fit zijn regelmatig in de aanbieding bij Hemdvoorhem.nl.

Lacoste polo Classic Fit online bestellen

U kunt de Lacoste polo Classic Fit online bestellen. Dit model is niet alleen ideaal wanneer u wat zwaarder bent, maar het is ook een fantastisch model als u vooral wilt genieten van een optimale bewegingsvrijheid in uw Lacoste poloshirt.  

Lacoste Polo Classic Fit


De Lacoste polo met een Classic Fit hebben een ruime pasvorm (vergelijkbaar met Comfort Fit). Ideaal voor de man met een maatje meer of voor de man die van maximale bewegingsvrijheid houdt. De Classic Fit is de originele pasvorm, die al jarenlang verkrijgbaar is. Voor de man die liever een getailleerde polo draagt, adviseren we te kiezen voor de Lacoste Slim Fit of Lacoste stretch Slim Fit (meest getailleerde variant).

Bestel nu uw favoriete Lacoste Polo's Classic Fit eenvoudig en snel online. Gratis verzending!