Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ACTIE: 20% korting op (bijna) alles
Filter

Lacoste polo met lange mouwen

De polo's van Lacoste, met het groene krokodillen logo zijn wereldbekend en bestaan ook al heel lang. Wie graag een polo draagt, draagt die ook graag in de winter door en daarom hebben wij ook polo's van Lacoste met lange mouwen. Deze hebben wij in twee verschillende pasvormen zodat er keus is tussen recht en wijd, of meer getailleerd. Een poloshirt met lange mouwen kan u zo heerlijk ook in de koudere maanden dragen en zijn ook leuk te combineren met een sportief colbert of een vest.

Lacoste polo Classic Fit lange mouw

De Classic Fit polo van Lacoste is het ideale poloshirt voor mannen met een maatje meer. Veel poloshirts zijn getailleerd en dit is niet voor iedereen even fijn. Het poloshirt kan snel omhoog kruipen of zit oncomfortabel rond de buik. De Lacoste Classic Fit polo is juist ideaal voor deze mannen. Het poloshirt kruipt niet op en zit niet te strak. Een fijn model voor zwaardere mannen. De maten lopen vanaf maat M tot en met maat 4XL.

 

 

Lacoste polo's lange mouw online bestellen

U kunt de Lacoste Classic Fit polo's met lange mouwen online bij ons bestellen. Dit model is heel fijn als als u ook wilt genieten van uw Lacoste poloshirts als het geen weer meer is voor korte mouwen.  

Lacoste polo's lange mouw


Lacoste polo's met lange mouw zijn een ideale aanvullen van uw garderobe voor de frissere dagen. De polo's met lange mouwen zijn er in twee verschillende pavormen; de Classic Fit en de Slim Fit. De Classic Fit heeft een ruime pasvorm (vergelijkbaar met Comfort Fit voor overhemden). Ideaal voor de man met een maatje meer of voor de man die van maximale bewegingsvrijheid houdt. De Classic Fit is de originele pasvorm, die al jarenlang verkrijgbaar is. De Slim Fit is getailleerder en is te vergelijken met overhemden in Modern Fit; dus modern getailleerd zonder strak te zitten.

Bestel nu uw favoriete Lacoste Polo's met lange mouwen, in twee verschillende pasvormen, eenvoudig en snel online. Gratis verzending!


Sorteren naar
Sorteren naar