Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Lacoste polo met lange mouwen

De polo's van Lacoste met het groene krokodillen logo, zijn wereldbekend en bestaan ook al heel lang. Wie graag een polo draagt, draagt die ook graag in de winter door en daarom hebben wij ook polo's van Lacoste met lange mouwen. Deze hebben wij in twee verschillende pasvormen zodat er keus is tussen recht en wijd, of meer getailleerd. Een poloshirt met lange mouwen kan u in de koudere maanden dragen en ze zijn ook leuk te combineren met een sportief colbert of een vest.
 

Lacoste polo Classic Fit lange mouw

De Classic Fit polo met lange mouwen van Lacoste is het ideale poloshirt voor mannen met een maatje meer. Veel poloshirts zijn getailleerd en dit is niet voor iedereen even fijn. Het poloshirt kan snel omhoog kruipen of zit oncomfortabel rond de buik. De Lacoste Classic Fit polo is juist ideaal voor deze mannen. Het poloshirt kruipt niet op en zit niet te strak. Een fijn model voor zwaardere mannen en de heren die niet van strak zittende kleding houden. De maten lopen vanaf maat M tot en met maat 4XL.
 

Lacoste polo Slim Fit lange mouw

Ook tijdens de wat koudere dagen zit een polo heerlijk. De collectie Slm Fit Lacoste polo's met lange mouwen is dan ook altijd weer een welkomen aanvulling in onze winter collectie. Het Slim Fit model met lange mouwen is iets strakker dan de Classic Fit maar is zeker niet strak aansluitend om het lichaam. Eigenlijk is deze pasvorm voor heel veel mannen ideaal, niet te wijd en ook niet te strak.
 

Lacoste polo's lange mouw online bestellen

U kunt de Lacoste polo's met lange mouwen online bij ons bestellen. De lange mouw polo is heel fijn als als u ook wilt genieten van uw Lacoste poloshirts als het geen weer meer is voor korte mouwen.  
 

Lacoste polo's lange mouw


Lacoste polo's met lange mouw zijn een ideale aanvullen van uw garderobe voor de frissere dagen. De polo's met lange mouwen zijn er in verschillende pavormen; de Classic Fit en de Slim Fit. De Classic Fit heeft een ruime pasvorm die vergelijkbaar is met onze comfort fit overhemden. Lacoste Classic poloshirts met lange mouwen zijn ideaal voor de man met een maatje meer of voor de man die van maximale bewegingsvrijheid houdt. De Classic Fit is de originele pasvorm, die al jarenlang verkrijgbaar is. De Lacoste Slim Fit polo met lange mouwen is iets getailleerder en is te vergelijken met overhemden in een modern fit; dus modern getailleerd zonder strak te zitten.

Bestel nu uw favoriete Lacoste polo's met lange mouwen eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour!

 
Sorteren naar
Sorteren naar