Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Lounge mode van HemdVoorHem.nl

De gens tussen lounge mode en 'gewone' kleding vervaagt steeds verder. De comfortabele truien, broeken en t-shirts zijn niet alleen maar voor thuis gebruik. Dit komt omdat tegenwoordig de werkdagen en werkweken steeds langer worden. Vroeger werd ontspannen niet al te serieus genomen, dit komt omdat het nog niet duidelijk was waarom dit erg belangrijk was. Het is het erg belangrijk om op zijn tijd te ontspannen en het lichaam de stress en drukte te laten verwerken. Lounge kleding moet hierdoor lekker zitten en comfort bieden. Niet moet lounge kleding alleen lekker zitten, tegenwoordig is het ook erg belangrijk dat lounge mode er stijlvol uitziet zodat de kleding gedragen kan worden tijdens de vakantie, als de hond uitgelaten moet worden of een avond relaxen met het gezin. Alle lounge mode van hemdvoorhem.nl wordt gemaakt van 100 procent katoen. Katoen is een fijne stof dat gemaakt wordt van planten. Katoen is een ademende stof en voelt zacht aan op de huid.

Outfit van sokken tot vest

Lounge mode biedt vele verschillende kledingstukken aan en hierdoor kan je gemakkelijk een outfit combineren. De lounge kleding kan met elkaar worden gecombineerd waardoor een Mix & Match effect ontstaat. Alle kledingstukken kunnen met elkaar worden gecombineerd, er zijn geen standaard outfits zoals bij de nachtmode. Waar een lounge outfit uit meestal uit bestaat is een broek, T-shirt, vest, ondergoed en sokken. Meeste mensen vinden dit een geschikte lounge outfit om in te relaxen. Hemdvoorhem.nl biedt de populaire merken van Schiesser en Muchachomalo aan. Deze merken richten zich op kwaliteit en comfort. Stijl is een bijzaak, maar ook hier wordt op gefocust tijdens het maken van de lounge mode.

Eenvoudig online kopen

De lounge mode van hemdvoorhem.nl is gemakkelijk online te bestellen. Na het bestellen wordt de lounge kleding binnen 1 tot 2 werkdagen bij u thuis bezorgd. Bij hemdvoorhem.nl hoeft u geen verzend kosten te betalen! Dit is geheel gratis. Ook kun je bij hemdvoorhem.nl op verschillende manieren betalen zoals achteraf betalen en Ideal. Voor meer informatie over lounge mode of vragen over de producten van hemdvoorhem.nl kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Deze is elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen half 10 tot 5 uur. Ook per mail is de klantenservice te bereiken.

Lounge mode heren


Lounge mode is een breed begrip geworden. Steeds meer mensen zien het belang van ontspannen in en hebben hier kleding voor waardoor het ontspannen comfortabel wordt gemaakt. Door lounge kleding ziet u er stijlvol uit tijdens de vrije tijd, en zit het ook nog eens erg comfortabel. De lounge kleding wordt gemaakt van 100% katoen en voelt hierdoor erg zacht aan op de huid en is ademend. De loungekleding die bij HemdVoorHem.nl te verkrijgen is, is voor u geselecteerd op comfort en mode. Hierdoor maakt dit de perfecte combinatie waar lounge mode uit bestaat. 

Bestel uw favoriete nacht en loungemode voor hem eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar