Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter
 
Marvelis overhemden sale

Mannen die van mooie overhemden voor een lage prijs houden kennen Marvelis zeker, nu in de sale zijn deze overhemden nog aantrekkelijker geprijsd en vindt u zeker nog overhemden in uw maat en stijl. HemdVoorHem.nl koopt altijd ruim in en soms moeten wij even plek maken voor nieuwe collecties en ruimen dan de voorraad die wij hebben staan op. Dit gaat nooit om oude modellen en stijlen, want een Marvelis overhemd van de vorige collectie is nog steeds modern. Juist doordat de modellen niet veranderen en omdat onze Marvelis overhemden vaak tijdloos zijn, bent u met een Marvelis sale overhemd nog steeds helemaal up-to-date.
 

Online Marvelis overhemden sale

De uitverkoop overhemden van Marvelis zoekt u heerlijk op uw gemak uit. Door de lage prijzen is het vaak net wat aantrekkelijker om nog een extra overhemd uit te zoeken, of een overhemd te kiezen dat u normaal gesproken te  duur vindt. Ook in onze sale geldt voor de meeste artikelen dat als u het vandaag bestelt u het morgen in huis heeft.
 

Service Marvelis overhemden aanbiedingen

Omdat de prijs lager is die u betaalt wil dat niet zeggen dat ons service niveau dat ook is. Uw sale hemden van Marvelis krijgt u ook gewoon snel gratis thuis bezorgd en als ze niet passen of toch tegenvallen in het echt dan stuurt u ze gewoon kosteloos terug. Wij houden van blije klanten die ook tijdens onze uitverkoop volop genieten van onze mooie overhemden en goede service.
 

Marvelis overhemden sale


De overhemden van Marvelis in de sale zijn nog aantrekkelijker geprijsd dan dat u al van ons gewend was. Marvelis overhemden hebben altijd al een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en in de uitverkoop geniet u dan van dubbel voordeel. De shirts van Marvelis zijn modern, trendy, strijkvrij en van een mooie kwaliteit. 

Koop uw Marvelis overhemden in de sale. Met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar