Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie

Michaelis Slim Fit overhemden mouwlengte 7

Michaelis Slim Fit overhemden met mouwlengte 7 worden ontworpen vanuit een basis van ervaring, kennis en ambitie. In 1934 richtte Heinz Michaelis zijn familiebedrijf op en de kleermaker startte met een mooie collectie duurzame stropdassen. Vervolgens leek er meer te winnen in de wereld van overhemden en werd ook de productie van hoogwaardige overhemden gerealiseerd door de onderneming. Pas later werden er overhemden ontwikkeld die speciaal bedoeld waren voor lange mannen. Uiteraard bleef het merk ook hier niet achter. Je kunt dan ook een mooi assortiment Michaelis Slim Fit overhemden met mouwlengte 7 vinden in de webwinkel van Hemdvoorhem.nl.

Extra lange mouwen

Meerdere merken hebben overhemden met mouwlengte 7 in het aanbod opgenomen, zoals ook de merken OLYMP en Eterna, welke terug te vinden zijn in ons online assortiment. Echter, de Michaelis Slim Fit overhemden met mouwlengte 7 zijn toch net weer even anders. Deze overhemden kennen een uitstekende pasvorm voor lange en slanke mannen. De overhemden met mouwlengte 7 zijn speciaal ontworpen voor mannen die langer zijn dan 180 centimeter. In Nederland gaat het dan om meer dan zestig procent van alle mannen. Michaelis kan dan ook een grote groep aanspreken op het gevoel voor mode met de Michaelis Slim Fit overhemden met mouwlengte 7.

Optimaal draagcomfort van de overhemden

De Michaelis Slim Fit overhemden met mouwlengte 7 hebben een uitstekende pasvorm die het draagcomfort verhoogt. Daarnaast zijn de overhemden gemaakt van hoogwaardig en duurzaam katoen met een soepel en zacht karakter. De overhemden met mouwlengte 7 irriteren de huid niet, maar voelen bijzonder aangenaam aan. Er bestaat totaal geen belemmering in de bewegingsvrijheid, waardoor de Michaelis Slim Fit overhemden met mouwlengte 7 door talloze heren met veel plezier en in hoog comfort gedragen worden.

Michaelis Slim Fit overhemden mouwlengte 7 online bestellen

De Slim Fit overhemden met mouwlengte 7 van het merk Michaelis zijn beschikbaar voor ieder seizoen. U kunt direct online bestellen vanuit ons brede, gevarieerde en moderne assortiment. De overhemden zijn strijkvrij voor optimaal gemak. Uiteraard staat onze klantenservice voor u klaar wanneer u nog vragen heeft of advies wenst.

Michaelis overhemden mouwlengte 7


Michaelis Slim Fit overhemden met mouwlengte 7 zijn uitermate geschikt voor lange mannen met een slanke lichaamsbouw. Dit merk heeft optimaal aandacht besteed aan de pasvorm bij lange heren, maar heeft hierbij ook zeker rekening gehouden met het behoud van het moderne model. Dit betekent dat de Michaelis Slim Fit overhemden met mouwlengte 7 als gegoten zitten. In onze collectie vindt u luxe overhemden van dit merk met een extra lengte. U heeft voldoende keuze als het gaat om de kleur en algehele uitstraling. Voor elke man hebben wij het juiste strijkvrije, luxe en moderne overhemd van Michaelis in mouwlengte 7. 

Bestel jouw favoriete Michaelis Slim Fit overhemden met mouwlengte 7 online. Gratis verzending en retour!