Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ACTIE: 20% korting op (bijna) alles
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Michaelis Slim Fit

Overhemden Michaelis Slim Fit overhemden behoren standaard tot het assortiment van Hemdvoorhem.nl, en hier zijn wij trots op. Niet voor niets, want dit gerenommeerde merk bestaat al sinds 1934. Echter, het label heeft zich niet altijd gericht op het ontwerpen en vervaardigen van Michaelis overhemden. Het merk begon als fabrikant van hoogwaardige stropdassen. Tijden veranderen en de stropdas wordt lang niet meer door alle heren gedragen. Om door te groeien in plaats van in te krimpen door een ietwat afnemende vraag naar stropdassen besloot het merk zich ook te gaan richten op de overhemden.

Unieke pasvorm

De Michaelis Slim Fit overhemden kennen een unieke pasvorm, zeker wanneer deze vergeleken wordt met andere merken overhemden die wij bij Hemdvoorhem.nl aanbieden, zoals OLYMP, Calvin Klein en Eterna. Bij iedere maat is de pasvorm anders als het om de Michaelis Slim Fit overhemden gaat. Zo vallen de even maten van de overhemden, zoals 40, 42 en 44, iets ruimer dan de overhemden van deze andere merken. Hierdoor vallen de Michaelis Slim Fit overhemden net iets mooier om het lichaam.

Optimaal comfort

We kennen het allemaal wel; het gebrek aan tijd om de overhemden te strijken. Michaelis helpt hier graag een handje, door katoenen Michaelis Slim Fit overhemden te leveren die volledig strijkvrij zijn. Direct na het wassen en drogen kan het overhemd weer aan worden getrokken en ook gedurende de dag zullen er geen kreukels ontstaan. Ideaal voor alle mannen die van optimaal comfort houden. Uiteraard zorgt het zachte en soepele katoen voor een hoog draagcomfort.

Michaelis Slim Fit online bestellen

Hemdvoorhem.nl biedt een aantrekkelijke basiscollectie met Michaelis Slim Fit overhemden. De uni kleuren, zoals blauw, zwart en wit, laten zich uitstekend combineren met andere kleuren. Uiteraard bieden wij altijd een aangenaam aanbod van de allernieuwste Michaelis Slim Fit modellen. Deze trendy collectie wisselt met het seizoen en is dan ook slechts beperkt beschikbaar. Profiteer nu van de meest moderne Michaelis Slim Fit overhemden en geniet van de vele voordelen. U kunt direct online bestellen bij Hemdvoorhem.nl.

Michaelis Slim Fit overhemden


Michaelis Slim Fit overhemden zijn niet alleen bedoeld voor mannen die graag goed gekleed, modern en modebewust voor de dag komen, maar zijn vooral ook zeer geschikt voor heren die houden van optimaal comfort en een fijn gemak. De Michaelis overhemden zijn namelijk strijkvrij en vervaardigd uit heerlijk zacht en soepel katoen. Ideaal om elke dag te genieten van optimaal comfort. Bij Hemdvoorhem.nl mogen wij een aantrekkelijke collectie Michaelis Slim Fit overhemden aanbieden, tegen een aantrekkelijke prijs. Wij verzenden de overhemden van dit fantastische merk volledig gratis. Zoveel voordeel kunt u gewoonweg niet laten liggen.

Bestel jouw favoriete Michaelis Slim Fit eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.

Sorteren naar
Sorteren naar