Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Filter

Paco Rabanne parfum

De geuren van de Italiaanse designer Paco Rabanne zijn herkenbaar aan hun ondeugende ondertoon. Voor mannen met charisma en uitstraling, die niet bang zijn om op te vallen maar met een warm hart.
 

Paco Rabanne 1 Million

De naam zegt het al, een parfum voor mannen met een bad boy houding die weten wat ze willen. Verleiding in een goudstaaf, dat is waar One Million van Paco Rabanne voor staat. Fris als de zee, overlopend in de warme, kruidige tonen van leer.
 

1 Million cadeaus

Hee graag we ook willen, een miljoen cadeau geven of een miljoen cadeaus geven is voor de meeste mensen niet te doen. Toch is het gebaar ook al van onschatbare waarde en geeft u met een flacon 1 Million van Paco Rabanne wel aan dat de ontvanger dat waard is voor u. Kies voor een handige 50ml spray of juist voor een mooie geschenkverpakking met een extra cadeautje. Zo geeft u hem wel een symbolisch miljoen; net iets haalbaarder voor de normale stervelingen.
 

One Million online bestellen

Als u van de kwaliteit en uitstraling houdt van de prachtige overhemden in Italiaanse snit en uitvoering dan bestelt u bij HemdVoorHem.nl ook eenvoudig en snel uw favoriete herengeur.Altijd met gratis verzending en retour, voor het onwaarschijnlijke geval dat uw cadeau niet naar waarde geschat wordt.

 

Paco Rabanne Parfum


Paco Rabanne parfum is uitgesproken, sexy, zelfverzekerd. Geuren voor mannen die genoeg zelfvertrouwen hebben om op te vallen door hun houding, kleding en parfum. Voor de mannen die van het goede leven houden met stijlvolle kleding en die niet terugschrikken voor een beetje Italiaanse uitbundigheid.

Bestel bij HemdVoorHem.nl Paco Rabanne parfum met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar