Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Profuomo overhemden extra lange mouwen

Overhemden met extra lange mouwen vinden is soms lastig, maar bij HemdVoorHem.nl zit u altijd goed! Zo hebben de overhemden van Profuomo in een standaard uitvoering al een langere mouwlengte dan de meeste standaard mouwlengtes. Bij Profuomo is de normale lange mouw namelijk al langer dan de standaard 64 cm lengte, De mouwlengte 7 hemden van Profuomo zijn dus ook weer langer dan de standaard extra mouwlengte die vaak 69 cm is en bij Profuomo zijn de mouwen van zelfs de kleinste boordmaat (37) al 70,5 cm lang.
 

Profuomo mouwlengte 7 ideaal voor de echt lange man

Juist omdat de Profuomo mouwlengte 7 hemden langer zijn dan de standaard mouwlengte 7 zijn deze hemden zo fijn voor de echt lange mannen! Juist in de zogenaamde super lange mouwen is er meestal niet zoveel spannends te vinden. Wit en lichtblauw is er meestal, en soms met wat geluk een wit met lichtblauw streepje, maar dan houdt het bij de meeste merken op. Bij Profuomo is het dus heel fijn dat de extra lange mouwen dus ook geschikt zijn voor de extra lange mannen!
 

Profuomo extra long sleeve online kopen

Het vinden van de juiste maat bij Profuomo overhemden is dus best even meten en kijken voordat u de juiste maat kan bestellen. Iedere boordmaat heeft bij dit merk een eigen maat overhemd dus de maattabel is bij dit merk echt uw beste adviseur. Weet u uw boordmaat, borst- en tailleomvang en hoe lang uw armen zijn (vanaf de kop van de schouder gemeten) dan is het niet zo moeilijk meer. Komt u er toch niet uit? Als u deze maten doorgeeft aan onze klantenservice dan helpen zij u zo aan de juiste maat, pasvorm en lengtemaat die u nodig heeft van de Profuomo shirts.

 

Profuomo extra long sleeve


Profuomo overhemden met mouwlengte 7 zijn ideaal voor de langere man. Bij de normale uitvoering van deze prachtige kwaliteitshemden zijn de mouwen al iets langer dan dat u van onze andere merken gewend bent, maar de mouwlengte 7 hemden van Profuomo zijn nog een stukje langer. Niet alleen de mouwen zijn langer, maar ook het hele overhemd, om te voorkomen dat het shirt uit de broek trekt als u wat langer bent. De overhemden van Profuomo hebben per boordmaat een andere maat, bij ieder overhemd in onze webshop vindt u een maattabel zodat u na kan meten of u het juiste hemd bestelt. Profuomo overhemden met extra mouwlengte bestelt u eenvoudig online is de pasvorm die bij u past: Super Slim Fit, Slim Fit of Regular Fit.

Bestel eenvoudig Profuomo overhemden met mouwlengte 7 online zonder verzend- en retourkosten!
Sorteren naar
Sorteren naar