Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Profuomo dassen met stijl

Stropdassen van Profuomo zijn een prachtig compliment voor uw overhemd. Door de prachtige kleuren in het assortiment is er voor iedere outfit en gelegenheid de perfect passende das te vinden.
 

Zijden das Profuomo

De stropdassen van Profuomo worden gemaakt van 100% zijde. Een natuurlijk materiaal wat veel positieve eigenschappen heeft. De kleur van een zijden stropdas is altijd diep en intens met een subtiele glans. Een uni of patroon das is door de volle kleuren altijd een waar sieraard voor de nek. Het voordeel van een zijden das is ook nog eens dat het materiaal erg fijn knoopt en dat de kreukels van de knoop er ook weer gewoon uitzakken als de das na een dag dragen opgeruimd wordt.
 

Kleur kiezen

Het belangrijkste element van de keuze van de juiste Profuomo stropdas is de kleur. Soms moet een das in een bepaald kleurthema zijn vanwege een speciale gelegenheid, dan is niet zo moeilijk. Is dan alleen de vraag of u kiest voor een effen das of juist eentje met een ruitje, streepje of klein dessin. Bent u gewoon op zoek naar een stropdas voor dagelijks gebruik dan is de kleur vaak wel een lastige keuze. Meer is beter, want dan kan u naar hartenlust combineren. Heeft u geen zin in een volledige dassen collectie? Dan is rood of roze altijd goed want die kleuren overal bij. Houdt u het liever iets rustiger? Dan is lichtblauw ook een hele veilige keuze.
 

Breedte van de stropdas

Profuomo stropdassen zijn er in verschillende breedtes. Eigenlijk is de keuze tussen breed en smal maar van een ding afhankelijk: uw eigen smaak! Geen idee wat dat is, dan is het vaak het mooiste om rekening te houden met de pasvorm van het overhemd. Hoe wijder het overhemd, hoe breder de das en een smalle das staat weer mooi bij een slanker gesneden overhemd. Eigenlijk gewoon heel logisch: breed met breed, smal met smal.
 

Advies nodig?

Stropdassen zijn niet meer het meest gedragen mannen accessoire. Sterker nog, veel mannen weten niet eens hoe ze een stropdas moeten knopen! Gelukkig is dat eenvoudig te leren met alle online tutorials. Bij HemdVoorHem.nl begrijpen we dus best als u het even niet meer weet als u en stropdas nodig heeft voor een bepaalde gelegenheid of bij een specifieke outfit. Heeft u hulp nodig? Neem dan gewoon even contact op met ons Klantenservice Team wat u graag verder helpt bij de keuze van de juiste Profuomo stropdas of andere vragen.

 

Profuomo stropdassen


Profuomo stropdassen zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt van de beste materialen. Dit maakt ze perfect voor een speciale gelegenheid of om uw dagelijkse outfit mee op te vijzelen. Er zijn veel verschillende soorten en kleuren stropdassen beschikbaar, dus er is altijd wel een stropdas die perfect bij uw stijl en outfit past.

Bestel uw favoriete stropdassen van Profuomo eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.