Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

 

Bruine stropdassen
 

Nadat de kleur bruin jarenlang een soort taboe had, is dit nu eindelijk veranderd! Een bruine stropdas is dan ook het kledingstuk dat u aan uw garderobe toe moet voegen. Bruin is namelijk een enorm mooie najaarskleur. Deze gaat enorm mooi samen met donkerrood of okergeel, als we het over een mooie najaars combinatie hebben. Ook kan deze bruine stropdas ook bij andere kleuren overhemden gedragen worden. Denk bijvoorbeeld aan een mooi lichtroze overhemd, een bruine stropdas hierbij is een erg klassieke combinatie.

Een bruine stropdas past ook nog eens perfect in een blauw pak, al helemaal wanneer het gecombineerd met een bruine riem en bruine schoenen. Dan creëert u de perfecte combinatie met bruine tonen. Mocht u dan nog eventueel een jas of een tas in het bruin hebben, zal deze hier ook perfect bij passen. Allemaal op basis van de bruine das!Zijden bruine stropdas

Zijde is één van de mooiste materialen waar kleding van gemaakt kan worden. Het is dan ook geen wonder dat dit vroeger een handelswaar was dat over de hele wereld gehandeld werd. De bruine stropdassen bij ons zijn van 100% zuiver zijde gemaakt. Hierdoor blijven de stropdassen dus erg lang mooi. Dat is, zolang als dat u ze niet vies maakt, natuurlijk. Het enige nadeel dat zijde heeft, is dat het niet tegen water kan. De stropdas eventjes in de was gooien, is dus absoluut geen aanrader. Mocht uw stropdas echt een vlek erin hebben zitten, dan is hier gelukkig wel een oplossing voor. U doet uw stropdas, samen met een beetje wasbenzine in een potje. Even schudden en uw stropdas uithangen en voor u het weet, ziet uw stropdas er weer als nieuw uit!

Om de kleinste vlekken toch te voorkomen, worden de stropdassen wel met een speciale nano technologie behandeld. Hierdoor wordt het zijde van uw stropdas vuil-afstotend. Dat is dus hartstikke handig met een materiaal dat niet zomaar gewassen kan worden.

Al deze moeite voor een klein kledingstuk, waarom dan eigenlijk? De reden hiervoor is simpel. Zijde heeft een natuurlijke elasticiteit. Hierdoor kunt u zo vaak als dat u wilt een knoop in uw stropdas leggen, maar komt deze er altijd weer uit. Ook is er daarna niks meer van te zien. De zijde in de stropdas veert terug, waarna uw bruine stropdas er weer zo goed als nieuw uitziet!Herenkleding met een bruine stropdas

Omdat bruin niet altijd als bovenste op het lijstje aan modekleuren staat, klinkt combineren hiermee soms moeilijk. Gelukkig is dit makkelijker dan u zult denken. Bruine dassen gaan namelijk erg mooi samen met witte of roze hemden. Een meer natuurlijke combinatie zal met een blauw overhemd zijn. Dit aanzicht voelt vertrouwelijk, bescheiden en warm, perfect voor het zelfvertrouwen dus. Omdat een bruine stropdas al verrassend genoeg is voor de meeste mensen, is het handig om deze te combineren met een effen overhemd.Een bruine das kopen

Wat leuk dat u ervoor gekozen heeft een bruine das aan te schaffen! Dit doet u natuurlijk het makkelijkste online, uit het gemak van uw eigen huis. Een bruine stropdas koopt u natuurlijk het beste bij HemdVoorHem.nl, deze wordt dan gratis bij u thuis geleverd. Het beste is, dit zal binnen 1 tot 2 werkdagen gebeuren! Dan is het helemaal niet meer waard om uw huis te verlaten om op zoek te gaan naar een bruine stropdas.

Mocht u nog meer vragen hebben over onze bruine stropdassen, of advies over de combinaties, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. U kunt elke werkdag tussen 10 en 5 bellen, maar u kunt ook mailen. Mails worden binnen een werkdag beantwoord.

Bruine stropdassen


De mooiste bruine stropdassen bestelt u gemakkelijk online bij HemdVoorHem.nl, waar alle bruine stropdassen van het beste zijde gemaakt zijn. Een bruine stropdas gaat hartstikke mooi samen met bijvoorbeeld een wit, lichtblauw of roze overhemd. In combinatie met één van deze mooie kleuren overhemden, verdienen bruine dassen meer aandacht!

Bestel uw favoriete das in het bruin eenvoudig en snel online. Vandaag besteld = morgen in huis en gratis thuis bezorgd
Sorteren naar
Sorteren naar