Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter


Gele stropdassen
 

Een gele stropdas is een heerlijk kledingstuk dat eigenlijk elke dag dat de zon schijnt wel gedragen mag worden. Het voelt namelijk altijd wel een beetje als een persoonlijk zonnetje binnen. Het is dan ook geen verrassing dat een gele stropdas fris en vrolijk overkomt. Dit zorgt ervoor dat veel mensen om u heen dit ook aan zullen voelen en zich hierop aan zullen passen. Dat is de leuke mysterieuze eigenschap van kleuren. Elke kleur heeft namelijk zijn eigen kracht, waarvan die van geel simpelweg vrolijk zijn is! Nooit verkeerd dus!
 

Combineren met gele dassen

Een combinatie met een gele das is redelijk gemakkelijk gemaakt. Simpel met een wit overhemd mag altijd. Als u voor een spannende keuze wilt gaan, dan kan de gele stropdas op een zwart overhemd gedragen worden. Dit geeft een erg leuk effect door het sterke contrast. Dit is overigens geen aanrader voor in de zomerse maanden, maar juist wanneer het wat kouder en donkerder is. Dit is dan wel een echte blikvanger, maar gaat absoluut niet tegen het modebeeld in. Sterker nog, steeds meer kledingmerken maken najaarscollecties met geel erin.

Omdat geel zo een lekker overheersende kleur is, is het wel handig om de rest van uw outfit zo rustig mogelijk te houden. Te veel geel wordt namelijk vaak te veel, waardoor het eigenlijk pijn doet om er naar te kijken. De beste combinaties zijn dus met zwart of wit, maar ook bruin doet het er erg goed bij. Dit valt dan erg goed samen met de herfst, aangezien het beide kleuren zijn die dan in de natuur voorkomen.
 

Gele stropdassen materiaal

Net als elke andere van onze stropdassen, zijn de gele dassen ook van 100% zijde gemaakt. Dit zorgt ervoor dat ze altijd een elegante natuurlijke glans hebben, die geen enkel ander materiaal heeft. De andere mooie eigenschap van zijde, is dat het van nature elastisch is. Dit zorgt ervoor dat u uw stropdas zo vaak als u wilt kunt knopen over de jaren, maar hij zal nog altijd terugveren naar zijn originele vorm.

Om al deze goede eigenschappen tot een eind te brengen, is er één eigenschap van zijde die iets minder goed is. Dat is dat zijde stropdassen niet tegen water kunnen. Als uw gele stropdas dus vies wordt, kunt u deze dus niet in de wasmachine gooien. Gelukkig worden de meeste stropdassen met een speciale nano technologie behandeld, waardoor ze vuilafstotend worden. Het grootste gedeelte van de vlekken kunt u er dan gewoon met een papieren servet af deppen. Mocht er dan nog steeds een vlek op uw gele stropdas zitten, dan is er nog een oplossing! U doet uw stropdas in een potje met wat wasbenzine, schud goed en hangt uw stropdas gedurende een paar uurtjes op. Wanneer de stropdas dan helemaal opgedroogd is, zult u merken dat deze zo goed als nieuw is en geen vlekken meer heeft!
 

Gele stropdassen online bestellen

Net als bijna al het andere dat u koopt, kunt u uw gele stropdas het beste online bestellen. Dit kunt u natuurlijk bij uw favoriete webshop HemdVoorHem.nl doen! Wij hebben namelijk het grootste assortiment aan gele dassen, voor al uw behoeftes. Wanneer u eenmaal besteld heeft, duurt het maximaal twee werkdagen voordat u deze lekker gratis bij u thuis bezorgd krijgt!

Mocht u er nou echt niet uitkomen met al die verschillende kleuren stropdassen of heeft u ander mode advies nodig, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar tussen 10 en 5 en kunnen dan zo snel mogelijk al uw problemen voor u oplossen. Ook kunt u ons altijd een mailtje sturen, u kunt dan binnen één werkdag antwoord van ons verwachten!

Gele stropdaseen


Voor een frisse en vrolijke uitstraling is de gele stropdas hét kledingstuk voor u! Omdat geel zo lekker leuk is, wordt deze gele stropdas dan ook vaak in de zomer gedragen, een eigen zonnetje als het ware. Natuurlijke besteld u deze ook gewoon snel en eenvoudig online bij HemdVoorHem.nl.

Bestel eenvoudig en snel een grijze stropdas bij Hemdvoorhem.nl. Gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar