Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter


Groene stropdassen
 

Mooi groen is niet lelijk, en dat is zeker waar. Want zover kleuren gaan, roept de kleur groen veel gevoelens op, denk maar aan fris, vers en vertrouwen. Het voelt dus altijd enorm goed om de kleur groen te dragen, ongeacht welke dag het is. In combinatie met de juiste outfit kan een groene stropdas overal in wegkomen!
 

Groene stropdassen van zijde

Zijde is één van de mooiste materialen die aan de mens bekend is, vroeger was dit dan ook een goed om over de hele wereld te handelen. Inmiddels gaat dat allemaal veel makkelijker en kunnen wij u de beste groene stropdassen van zijde aanbieden. Wat zijde nou zo mooi maakt, is dat het eigenlijk nooit lelijk wordt. U kunt uw das wel een duizendmaal strikken, maar daarna zal deze nog steeds terugkeren naar zijn originele staat. Een zijde stropdas is dus een van de beste investeringen die u in uw kledingkast kunt maken.

Omdat zijde zo enorm populair is, wordt het ook vaak aangeprezen als een van de weinige stoffen die niet hoeft gewassen te worden. Dat klopt dan ook maar deels, want zijde kan best vies worden, maar het kan niet tegen water. Om uw groene stropdas zo mooi mogelijk te houden is deze dan ook behandeld met een speciale nano technologie waardoor uw stropdas lang niet zo snel vies wordt. Mocht er onverhoopt toch een keer iets op uw stropdas terecht komen, dan kunt u het grootste gedeelte hiervan waarschijnlijk wel met een papiertje eraf dappen. Wat er dan nog op zit kunt u eraf krijgen door de stropdas in een potje met wat wasbenzine te doen. Eventjes goed schudden en de das uithangen, en hij zal weer zo goed als nieuw zijn.
 

Groene stropdassen combineren

Een groene stropdas is misschien wel de verandering die uw garderobe nodig heeft, want hoewel het niet bij elke kleur overhemd past, past het wel bij verrassend veel. Neem bijvoorbeeld bruin, zwart, wit en grijs. Allemaal kleuren overhemden waarbij een groene das perfect past. Maar ook een overhemd in het donkerblauw of bordeauxrood zal het mooi doen met een groene stropdas.

Een groene stropdas past dan ook perfect in een pak, welke is aan u de keus, u kunt namelijk bijna niet fout gaan. Elk pak blauw, zwart of grijs, past mooi bij een groene stropdas. Al helemaal wanneer u deze kunt combineren met een wit overhemd, is uw hele outfit zo klaar. En nog eens hartstikke modieus ook. Want groen is een kleur die niet erg vaak voorkomt, maar wel extreem mooi is om te zien.

Ook casual kunt u een groene stropdas erg mooi dragen. Denk maar eens over een nette trui, gecombineerd met een donker getint overhemd, dat zal een perfecte combinatie zijn om een groene stropdas aan toe te voegen. Wanneer u kiest voor een lichtere kleur groen, zal dit een echte blikvanger zijn, terwijl een donkerdere kleur groen juist rustiger oogt. Zo ziet u maar weer eens, groen is niet altijd groen, maar is ook wel eens gewoon groen. Een groene das is dus eigenlijk een kameleon die in elke soort outfit wel een plekje kan vinden.
 

Groene dassen online bestellen

Omdat er zoveel verschillende kleuren groene stropdassen zijn, zult u nooit in een stenen winkel de perfecte voor u vinden. Daarom raden wij u aan om uw groene das online te bestellen. Hier heeft u het grootste assortiment, waardoor u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Daarnaast krijgt u het nog eens thuis bezorgt, waardoor u het in het gemak van uw eigen huis heerlijk uit kunt proberen met uw overhemden.

Groene stropdassen


Eenvoudig een groene stropdas bestellen, dat doet u natuurlijk online bij HemdVoorHem.nl. Een groene stropdas is heerlijk om naar te kijken wegens de frisse en trendy uitstraling die het met zich meebrengt. Al helemaal in combinatie met een mooi wit overhemd, zal een groene stropdas helemaal uw outfit afmaken!

Bestel uw favoriete groene das eenvoudig en snel online. Vandaag besteld = morgen in huis en gratis thuis bezorgd!
Sorteren naar
Sorteren naar