Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Filter

Stropdas paars

Paars is een roodachtige blauwe kleur. In de romeinse tijd was het dragen van paarse kleding voorbehouden aan de hogere standen. Ook heeft paars de betekenis van samenhang en originaliteit. Hierdoor heeft de kleur paars een vertrouwde uitstraling.

Paarse stropdassen combineren

De kleur paars is een erg opvallende kleur en daarom moet u erg voorzichtig zijn met het combineren van een paarse stropdas met een overhemd. Hou een zakelijke outfit altijd rustig en verzorgd. De paarse stropdas valt erg leuk te combineren met de overhemdkleuren licht paars, wit en zwart. De paarse stropdas is niet alleen leuk voor op kantoor, deze stropdas kan ook gedragen worden naar chique feesten en bruiloften. De paarse stropdas laat zich makkelijk combineren bij ieder pak.

Alleen kwaliteitsmerken

De paarse stropdassen zijn te verkrijgen van de merken OLYMP en ons eigen merk H4H. De stropdassen van beide merken zijn handgemaakt van zijde. Ook zijn de stropdassen behandeld met Nano technologie waardoor de stropdassen beschermt worden tegen vlekken en vuil.

Bestel eenvoudig online

De paarse stropdas is gemakkelijk en veilig online te bestellen bij Hemdvoorhem.nl. Binnen 1 – 2 werkdagen wordt u stropdas geheel gratis bij u thuis bezorgt. Voor vragen en advies kunt u altijd terecht bij onze klantenservice.

Stropdas paars


In deze categorie vindt u diverse paarse stropdassen. Een paarse stropdas geeft u een frisse uitstraling en valt goed te combineren met een paars, wit of blauw overhemd. Een paarse stropdas bestelt u eenvoudig, snel en veilg bij Hemdvoorhem.nl.

Bestel uw favoriete paarse stropdas online. Vandaag besteld, morgen in huis en gratis thuis bezorgd!
Sorteren naar
Sorteren naar