Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Filter

Stropdas rood

De kleur rood heeft meerdere betekenissen zoals liefde maar ook gevaar. Het is een opvallende kleur en hierdoor leuk te combineren met veel verschillende kleuren van overhemden. De basiskleuren wit, zwart en grijs zijn mooie overhemd kleuren om de rode stropdas mee te combineren.

Rode stropdas smal

De smalle stropdas is ontstaan in de jaren 50 in ItaliŽ. Sinds 2 jaar is deze trend helemaal terug in Europa. Wat het verschil is tussen een normale stropdas en een smalle stropdas is de breedte. De breedte van een normale stropdas is ongeveer 7,5 tot 8 centimeter breed. De smalle stropdas is tussen de 6 tot 7 centimeter breed. De lengte van de smalle stropdas is hetzelfde als bij een normale stropdas.

Rode das zijde

Al onze stropdassen worden handgemaakt van 100 procent pure zijde. Onze stropdassen zijn bewerkt met de Nano technologie waardoor de stropdassen bestand zijn tegen vlekken en vuil. Krijgt u toch een vlek op uw zijden stropdas, gebruik dan geen water! Zijde kan niet tegen water.

Online rode dassen bestellen

Onze rode stropdassen zijn gemakkelijk en veilig online te bestellen bij hemdvoorhem.nl. De stropdassen zijn binnen 1-2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgt! Voor vragen kan u altijd terecht bij onze klantenservice.

Stropdas rood


Bestel eenvoudig en snel een rode stropdas bij Hemdvoorhem.nl. Een rode stropdas kan uitstekend gecombineerd worden met een blauw of wit overhemd. Een effen rode stropdas kan ook gedragen worden op een overhemd met een ruit of streep dessin. 

Bestel uw favoriete rode stropdas online. Vandaag besteld, morgen in huis en gratis thuis bezorgd!