Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Filter

Stropdas roze

De kleur roze is een hele brede kleur. Roze stropdassen zijn erg leuk te combineren met de overhemdkleuren wit, zwart en grijs. Ook het overhemdkleur blauw is een erg mooie kleur om bij deze roze stropdas te dragen.

Stropdas zijde

Ook onze roze stropdassen worden gemaakt van zijde. Zijde is de geschiktste stof om stropdassen van te maken. Zijde biedt de beste kwaliteit en met goed onderhoud kunnen deze stropdassen dan ook jaren lang mee gaan. De stropdassen van hemdvoorhem.nl worden hand gemaakt en zijn bewerkt met de Nano technologie. Deze zorgt ervoor dat er geen vlekken of vuil op de stropdas komen. Komen er toch vlekken of vuil op uw stropdas? Gebruik dan geen water om dit schoon te maken want zijde kan niet tegen water. Wat wel een handig trucje is, is de stropdas in een potje doen en een beetje wasbenzine erbij en goed schudden. Daarna de stropdas even laten uithangen.

Online een roze das bestellen

De roze stropdassen kunnen gemakkelijk en veilig online besteld worden. De stropdassen worden binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd. Er zijn meerdere betaalmethodes waarvan onder andere achteraf betalen. Voor verdere vragen en advies kan u terecht bij onze klantenservice. De klantenservice is telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 10.00 tot 17.00. Mails worden beantwoord binnen 1 werkdag.

Stropdas roze


Een roze stropdas bestelt u eenvoudig en veilig online bij Hemdvoorhem.nl. Een roze stropdas geeft u een frisse en stijlvolle uitstraling. Een roze stropdas kan u uitstekend combineren op een wit, blauw en roze overhemd. Bij ons kunt u vellig achteraf betalen.

Bestel uw favoriete roze stropdas eenvoudig en snel online. Vandaag besteld = morgen in huis en gratis thuis bezorgd!
Sorteren naar
Sorteren naar