Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Actie: nu alle truien 3 halen = 2 betalen 
Filter

Stropdas zwart

De zwarte stropdas valt leuk en makkelijk te combineren met vrijwel alle kleuren. Een wit overhemd met een zwarte stropdas voor de klassieke look en een lichtroze overhemd voor de meer opvallende look. Het voordeel is van een zwarte stropdas, is dat deze nooit uit het mode beeld raakt. Hierdoor is de zwarte stropdas een echte Must Have.

Stropdas zwart smal

De zwarte stropdas wordt vaak verkocht, zeker de smalle variant. De smalle stropdas is afkomstig uit ItaliŽ en sinds twee jaar erg populair in Nederland. Tegenwoordig worden de smalle stropdassen ook gedragen in het dagelijks leven en op kantoor. Wat het verschil is tussen een normale stropdas en de smalle stropdas is de breedte, de lengte blijft hetzelfde. De smalle stropdas is tussen de 6 en 7 centimeter breed, dit is ongeveer 2 centimeter smaller dan de normale stropdas nu. De lengte is, net als bij de standaard stropdas, 148 centimeter.

Stropdas zwart zijde

De zwarte stropdassen zijn gemaakt van 100 procent zijde. De zijde is bewerkt met de Nano technologie waardoor alle stropdassen bestand zijn tegen vuil en vlekken. Toch een vlek? Gebruik dan geen water om de stropdas schoon te krijgen. Zijde wordt niet mooier van water. Een handig trucje is om de stropdas in een potje te doen met een klein beetje wasbenzine. Even schudden en daarna de stropdas een paar uur laten uithangen.

Zwarte das online

De zwarte stropdassen zijn gemakkelijk en veilig online te bestellen. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen. De leveringstijd is 1 tot 2 werkdagen. Voor verdere vragen en adviezen kan u altijd contact opnemen met de klantenservice van hemdvoorhem.nl. De mails worden binnen 1 werkdag beantwoordt en tijdens werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 10 en 5 uur.

Stropdas zwart


Een zwarte stropdas past bij elke gelegenheid. Een zwarte stropdas geeft u een chique uitstraling en valt perfect te combineren op bijna elke kleur overhemd. Een das in het zwart geeft ook uw smoking overhemd een extra feestelijke uitstraling. Bij ons kunt u veilig achteraf betalen.

Bestel uw favoriete das in het bruin eenvoudig en snel online. Gratis thuis bezorgd!