Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Zwarte stropdassen

Eigenlijk iedere man heeft wel een zwarte stropdas in zijn kast liggen. Dit is omdat een zwarte das met eigenlijk bijna elke kleur wel te combineren is. Als we het hebben over de klassieke look, dan wordt de zwarte stropdas met een wit overhemd gedragen. Nou kan dit natuurlijk ook met een lichtroze overhemd, dan heeft u een iets gewaagdere look voor op kantoor. De superpower van de zwarte stropdas, is dat deze eigenlijk altijd wel ‘in’ is. Dit is omdat het als het ware een kameleon is en in elke outfit past. Dus elke man die nog geen zwarte stropdas heeft, moet er maar eens over na gaan denken om deze aan te schaffen.
 

Smalle zwarte stropdassen

Omdat zwart een best massieve kleur is, is het voor veel mannen een aanrader om een smalle zwarte stropdas te dragen. Deze is ongeveer twee centimeter smaller dan de standaard stropdas, waardoor deze een mooi afslankend beeld geeft. Het zal dan ook als geen verrassing komen dat deze smalle stropdas zijn origine vindt in Italië. Het land waar alle kleding precies goed valt voor de slankste uitstraling.

De smalle stropdas is inmiddels al twee jaar lang hartstikke populair in Europa. Het is dan ook erg normaal om deze in de academische of professionele wereld te dragen. Ook hier heeft u het recht om er goed uit te zien. Want een smalle stropdas is alleen smaller in de breedte, in vergelijking tot een ‘normale’ stropdas. De lengte is in beide gevallen precies hetzelfde, namelijk 148 centimeter.
 

Zwarte stropdas van zijde

Net als elke andere kleur stropdas, zijn al onze stropdassen van 100% zijde gemaakt. Dit zorgt ervoor dat uw stropdas zo lang mogelijk meegaat, zonder dat deze lelijk wordt. Zijde heeft namelijk van zichzelf een enorm mooie glans, die ook na jarenlang dragen er nog steeds inzit. Daarnaast heeft de zijde waarvan onze zwarte stropdassen van zijn gemaakt ook nog een natuurlijke elasticiteit. Ook dit zorgt ervoor dat uw stropdas jarenlang mee kan gaan. Want na elke keer dragen, valt de zijde van uw stropdas weer terug naar de uitgesneden vorm.

Het enige nadeel dat zijde heeft, is dat dit niet tegen water kan. Uw zwarte stropdas dus even snel in de was gooien, dat is geen goed idee. Om uw stropdas daarom zoveel mogelijk te beschermen van het dagelijkse leven, zijn de zwarte stropdassen met een speciale nano technologie behandeld. Deze technologie zorgt ervoor dat uw zwarte stropdas vuilafstotend is. De kans dat u deze dan moet wassen, wordt dan dus enorm laag.

Mocht het nou toch een keer voorkomen dat er een vlek op uw zwarte stropdas zit, zult u het grotendeel hiervan met een papieren servet wel af kunnen deppen. Als er dan nog steeds een vlek te zien is, kunt u uw zwarte stropdas in een potje met wat wasbenzine doen. Eventjes goed schudden en uw stropdas uithangen gedurende een paar uur en uw zwarte stropdas zal weer als nieuw zijn.
 

Online een zwarte das bestellen

Hoe simpel het ook klinkt om een zwarte stropdas aan te schaffen, is dit niet altijd het geval. U zult, net als elk ander persoon, naar iets specifieks op zoek zijn. Een stenen winkel is dan vaak geen aanrader. Hier zullen ze misschien één zwarte stropdas hebben, in een dolle bui misschien twee. Online zult u tientallen verschillende zwarte stropdassen vinden, waarschijnlijk ook nog eens voor een leukere prijs.

Een ander voordeel aan online winkelen, is dat u uw huis er niet eens voor uit hoeft te gaan. U kunt lekker lui vanaf de bank kijken, klikken en bestellen. Een dag of twee later zal de postbode bij u aanbellen met uw nieuwe stropdas. U hoeft dus ook niet van winkel naar winkel te sjouwen met uw nieuwe aankopen. Hartstikke makkelijk dus, online een zwarte stropdas bestellen.

Zwarte stropdassen


Een zwarte stropdas voelt zich op iedere gelegenheid thuis. In een zwart pak is het vaak de to-go-to accessoire voor het witte overhemd. Omdat een zwarte stropdas goed meekleurt met alle grijstinten, zit u hier ook nooit fout mee en heeft u altijd een chique uitstraling. Voor op kantoor of andere gelegenheden, een zwarte das mag altijd.

Bestel uw favoriete das in het bruin eenvoudig en snel online. Gratis thuis bezorgd!
Sorteren naar
Sorteren naar