Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Anti zweet ondershirt

Heeft u last vanovermatig transpireren en ergert u zich aan de vervelende plekken in uw bovenkleding? Misschien zelfs niet alleen de zweetplekken onder de oksels, maar ook een nat spoor over de rug? Heel vervelend omdat u zich er zelf van bewust bent. U ziet het en denkt dat iedereen erop let. Vaak is dit niet zo, maar het gevoel is gewoon vervelend. Anti zweet t-shirts kunnen de oplossing zijn!

Anti zweet shirt

Het Nederlandse ondergoedmerk RJ Bodywear heeft de oplossing bedacht. De ondershirts die het overmatig zweten opvangen en als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. De V-hals anti transpiratie shirts zijn er in twee verschillende uitvoeringen. Het ene no-sweat shirt heeft patches onder de oksels die het zweet opvangen en ervoor zorgen dat het verdwijnt en niet door het shirt heen lekt. De andere uitvoering van dit handige shirt voor alle mannen die overmatig transpireren gaat nog iets verder en heeft ook op het grootste deel van de rug nog een pand lopen van boven naar beneden met dit speciale vochtverwerkende materiaal.

T-shirts tegen zweten online bestellen

Bij HemdVoorHem.nl bestelt u ook deze handige shirts die u helpen zich zelfverzekerd door de dag heen te bewegen zonder zweetplekken. Eenvoudig en snel besteld, snel en discreet bij u geleverd. Het is niet zichtbaar dat u dit slimme ondergoed draagt en het heeft ook zeker niet het plakkerige effect wat niet echt super lekker aanvoelt. Mocht u vragen hebben over dit heren ondergoed of over uw bestelling dan kan u altijd even contact opnemen met de klantenservice. Wij helpen u graag.
T-shirts tegen overmatig transpireren


Heeft u last van overmatige transpiratie? Dat is niet alleen vervelend, maar het is ook vaak een beetje gęnant om uw jasje of trui uit te doen omdat dan zweetplekken zo duidelijk zichtbaar zijn in de meeste kleuren. Misschien beperkt u zich daarom tot wit en zwart, maar met het juiste anti zweet ondershirt kan u weer alle kleuren dragen omdat uw speciale T-shirt de overmatige transpiratie opvangt en wegwerkt. Probeer de anti zweet shirts en voel u weer prettig in alle kleuren!

Anti zweet ondershirts tegen overmatige transpiratie bestelt u bij HemdVoorHem.nl met gratis verzenden en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar