Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE nu tot 70% korting OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

T-shirts extra lang

De ideale shirts voor mannen met een lange lichaamslengte. Veel mannen die wat langer zijn hebben vaker last van shirts die voor het mooie te kort vallen. Hierdoor zitten zij al snel met een blote rug, en dit is in veel situaties bijzonder vervelend. De T-shirts die extra lang zijn voorkomen dit gemakkelijk, doordat deze langer zijn dan reguliere shirts. Dit is dan ook de perfecte keuze voor lange mannen en blijven perfect in de broek zitten.

Voor lange mannen

Alan Red heeft speciale shirts voor mannen die langer zijn dan 1.85 meter. In Nederland zijn er zeker veel mannen die langer zijn dan deze standaard. Niet voor niets zijn wij het langste volk ter wereld. Veel van deze mannen hebben, afhankelijk van de lichaamsbouw, moeite met het vinden van reguliere shirts die lang genoeg zijn. Alan Red levert T-shirts die extra lang zijn voor heren met een lengte boven de 1.85 meter.

T-shirts extra lang Alan Red

De T-shirts die extra lang worden gemaakt door Alan Red zijn in lengte vergelijkbaar met de mouwlengte 7 overhemden, welke u overigens ook goed kunt bestellen bij Hemdvoorhem.nl. Deze mouwlengte 7 overhemden zijn ook ideaal voor lange mannen. De T-shirts die extra lang zijn, vervaardigd door Alan Red, zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden altijd in hoog comfort gedragen. De stof zorgt ervoor dat de extra lange shirts hun optimale pasvorm behouden, ook na veelvuldig wassen en drogen.

Lange mannen T-shirts

Extra lange T-shirts voor mannen zijn bij Hemdvoorhem.nl verkrijgbaar met een ronde hals en een V-hals. U kunt uw keuze dan ook gemakkelijk afstemmen op uw persoonlijke voorkeur. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om de extra lange T-shirts voor mannen voordelig te bestellen, in de vorm van een aantrekkelijk geprijsd 2-pack.

T-shirts extra lang online bestellen

Bent u lang, zoals veel mannen, en heeft u moeite met het vinden van T-shirts die lang genoeg zijn? Dan kunt u nu de T-shirts die extra lang zijn online bestellen bij Hemdvoorhem.nl. Heeft u nog vragen over deze of onze andere artikelen neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

T-shirts extra lang


Extra lange t-shirts voor de langere mannen! Deze t-shirts hebben een extra lang rugpand zodat ze goed in de broek blijven zitten, ook na een paar keer wassen. Deze extra lange shirts van Alan red zijn verkrijgbaar met V-hals en met een O-hals. Gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit katoen dat garant staat voor optimaal draagcomfort en lange levensduur. De extra lange t-shirts zijn er voor mannen met een lengte vanaf 1.85 meter. Naast extra lange t-shirts hebben we ook overhemden met mouwlengte 7 in ons online assortiment.

Bestel uw favoriete extra lange t-shirts eenvoudig en snel online. Gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar