Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

60% korting

Merkkleding kopen met 60% korting is een mooie manier om de garderobe aan te vullen met de artikelen die nog op uw wensenlijst stonden. Helaas voor u gaat niet de hele collectie tegen 60% de deur uit, maar er zitten toch nog altijd heel veel leuke artikelen bij die een welkome aanvulling op uw collectie kunnen zijn.

Heren kleding online bestellen met 60% korting

Bij HemdVoorHem.nl bestelt u ook eenvoudig uw merkkleding van onder andere OLYMP, Calvin Klein, Casa Moda, Muchachomalo, Sloggi of Ten Cate met 60% korting. Allemaal originele artikelen maar dan voor een hele vriendelijke prijs maar wel met dezelfde voorwaarden als onze normale collectie. Dus geen verzendkosten en probleemloos gratis retour sturen of ruilen. Heeft u vragen? Onze klantenservice helpt u graag.60% korting


Kleding kopen met 60% korting is een feestje! Bij HemdVoorHem.nl houden wij wel van een feestje en u heeft daar voordeel van. Voor nog minder dan de helft van de originele prijs draagt u de merkkleding waar u blij van wordt. Zo is het ook nog eens leuk om eens een andere kleur of stijl uit te proberen. 

Goedkope kleding met 60% korting vindt u bij HemdVoorHem.nl. Met gratis verzending en retour.

Sorteren naar
Sorteren naar