Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Geef eens een boxer cadeau!
Het kledingstuk wat veel mannen toch wel dagelijks dragen is een boxershort. Juist daarom is een boxer cadeau geven altijd een goed idee. Het zijn van die artikelen die ook echt verslijten op den duur en die dan ook echt vervangen moeten worden; hoe meer u er heeft, hoe langer ze allemaal meegaan. Een boxer cadeau geven is leuk, er eentje cadeau krijgen is altijd fijn.
 

Cadeau voor hem met een boxer

De favoriete boxers mooi inpakken is natuurlijk altijd goed. Het is nog leuker als de favoriet is ingepakt in ene leuke set met bijvoorbeeld bijpassende sokken of een geur van hetzelfde merk. Door de prachtige geschenkverpakking geeft het ook nog eens leuk, ondanks dat het eigenlijk gewoon een superfunctioneel geschenk is.
 

Boxers cadeau geven

Voor het cadeau geven van een boxer is het wel handig als u de juiste onderbroeken maat van de ontvanger weet. Ook is even stiekem billen vergelijken als u achter de ontvanger staat die naast iemand staat waarvan u de maat wel weet. Soms is het een gok, maar als het niet past dan kan het cadeau altijd omgeruild worden voor de juiste maat, een ander merk, of een ander kleur. Geen probleem en hier heeft u 100 dagen de tijd voor en ruilen of retour sturen is altijd gratis.
 

Ingepakte boxer is leuk om uit te pakken

Geeft u een set van zijn favoriete boxers cadeau? Ook die kan u mooi in laten pakken zodat u een prachtig pakje heeft om zo te kunnen geven. Dit kan u aangeven tijdens het afreken. Cadeaus met boxers voor hem zijn er in veel verschillende uitvoeringen en de collectie wordt ook vaak aangevuld en aangepast. Er zit dus altijd wat voor u bij om hem blij mee te maken. 

Cadeaus met boxer


Cadeaus met een boxer zijn altijd een goed idee om aan een man te geven. Gewoon omdat het een artikel is waar altijd wel behoefte aan is. Het is wel vrij persoonlijk omdat ook de maat bekend moet zijn om het juiste cadeau te geven, maar het is zeker een attentie die altijd op prijs gesteld wordt. Boxershorts zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren, net als mannen! Het is altijd weer even een uitdaging om de juiste cadeaus met een boxer voor die ene man te vinden, maar het lukt eigenlijk altijd omdat ons assortiment heel breed is. En of u een set boxers cadeaus wil geven of een leuke cadeauset met een boxer en wat anders erbij wat er goed bij past, u bestelt het eenvoudig online bij HemdVoorHem.nl

Mannen cadeaus met boxers online kopen bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en 100 dagen de tijd voor gratis retour sturen of omruilen!
Sorteren naar
Sorteren naar