Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie


Carlo Lanza sokken
Als u op zoek bent naar sokken van Italiaanse kwaliteit, dan zijn de sokken van Carlo Lanza een uitstekende keuze. Het verhaal van dit merk gaat terug tot 1880, toen Celeste Lanza besloot vanuit Italië naar Nederland te emigreren met zijn jongere broer Carlo. Ondernemen zat altijd al in het bloed van de familie Lanza, en vandaag de dag verkoopt de achterkleinzoon van Celeste, ook wel bekend als Carlo Lanza, sokken van uitstekende kwaliteit.
 

Italiaanse verfijning

Italianen staan bekend om de goede kwaliteit kleding en schoenen, en de sokken van Carlo Lanza zijn hier geen uitzondering op. Gemaakt van verfijnde materialen en afgewerkt met comfortabele en duurzame naden, zijn de sokken van Carlo Lanza perfect voor nette herenschoenen en bieden ze ultiem draagcomfort. Bovendien worden de sokken geproduceerd in een typisch Italiaans familiebedrijf, wat zorgt voor eerlijkheid, kwaliteit en traditie.
 

Van kwaliteit en duurzaamheid

Maar Carlo Lanza is meer dan alleen een merk dat hoogwaardige sokken maakt. Het familiebedrijf waar de sokken worden geproduceerd, is ook duurzaam en verwerkt de garen zonder chemische toevoegingen, zodat de sokken niet belastend zijn voor mens of milieu. Als u op zoek bent naar sokken die niet alleen van uitstekende kwaliteit zijn, maar ook nog eens duurzaam geproduceerd, dan zijn de sokken van Carlo Lanza een uitstekende keuze.
 

Online bestellen

Bekijk ons assortiment in onze webshop en bestel eenvoudig uw favorieten. Wij bieden gratis verzending op alle bestellingen en staan altijd klaar om u te helpen met advies of vragen.

Carlo Lanza sokken


De Italiaanse sokken en kniekousen van Carlo Lanza zijn gemaakt van verfijnde materialen. Deze sokken van hoge kwaliteit hebben een hoog draagcomfort en zitten perfect in nette herenschoenen. Maar ook in een paar sneakers komen deze prachtige sokken tot zijn recht. 

Bestel de Italiaanse herensokken van Carlo Lanza eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.