Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Hot Chocolade cadeau geven

Geeft u graag een origineel cadeau met een knipoog? Dan zijn de Hot Chocolade sets van HemdVoorHem.nl een ideaal presentje! Warme voeten worden in deze giftsets gecombineerd met heerlijke chocolade om op te eten, of om chocomelk mee te maken. Geweldig voor de koukleumen maar ook voor de winter liefhebbers!
 

Origineel cadeau voor hem en haar

Een cadeautje verzinnen voor iemand die u niet zo goed kent of voor de persoon die alles al heeft is vaak een lastige opgave. Bij HemdVoorHem.nl denken wij graag met u mee en hebben daarom de Hot Chocolade kadootjes voor hem en haar in onze webshop te koop. De grappige sets zijn geschikt voor mannen en vrouwen, eigenlijk zijn ze gewoon geschikt voor iedereen die graag warme voeten heeft in huis en die van chocolade houdt.
 

Online warm cadeau bestellen

De leukste Hot Chocolade sets kan u al ruim voor de feestelijke gelegenheid waar u het voor nodig heeft, bestellen. Wij versturen niet alleen gratis, u heeft ook nog 100 dagen de tijd om een cadeautje terug te sturen of om te ruilen. Ook het terugsturen is gratis!
 

Callebaut chocolademelk maken

In de Hot Chocolade setjes met de zakjes chocolade druppels, zit de lekkerste smelt chocolade die wij konden vinden. Callebaut is het merk chocolade waar de beste chocolatiers mee werken! Wij weten ondertussen dat we met de callets (ja, zo heten ze) niet alleen heel goed in de warme melk smelte, maar ook op de tong! Om zo op te eten zijn ze namelijk ook heerlijk. Maakt u er wel chocolademelk van dan is dat heel simpel: melk warm maken, de juiste hoeveelheid druppels in een beker doen, melk erbij, roepen en heerlijk opdrinken!
 

Liever een chocolade reep?

Geniet u met de warme voeten liever van een lekker reep chocolade? Dan hebben we daar ook de leukste Hot Chocolade setjes voor. Bij deze cadeautjes wordt een paar huissokken gecombineerd met een fijne reep Tony's Chocolonely chocolade. Ook erg lekker!
 

Chocolade cadeausets online kopen

De Hot Chocolade cadeau sets zijn een uniek HemdVoorHem.nl artikel die u eenvoudig online bij ons bestelt. Niet alleen leuk om aan uw vrienden en kennissen te geven, maar ook een ideaal relatiegeschenk of als attentie voor uw medewerkers. Heeft u meer sets nodig dan dat u in onze webshop kan bestellen? Neemt u dan gewoon even contact met ons op zodat wij een speciale set voor u kunnen samenstellen. Wij denken graag met u mee, zeker als het om cadeaus geven gaat!
 

Cadeaus Hot Chocolade


Heerlijk cadeau voor de winterliefhebbers en koukleumen! Kies uit twee soorten cadeau sets voor hem en haar. Warme huissokken gecombineerd met ontzettend lekkere chocolade callets om te smelten in warme melk voor de heerlijkste chocolademelk. Met de leukste huissokken aan de voeten genieten van een beker hot chocolate. Voor de liefhebbers van een lekkere reep chocolade zijn er de Hot Chocolade cadeausets met een heerlijke reep Tony Chocolonely met warme en leuke huissokken. Ideaal om cadeau te geven, maar ook ontzettend leuk om te krijgen!

Hot Chocolade geschenk bestellen bij HemdVoorHem.nl voor het leukste cadeau. Alle bestellingen worden gratis bezorgd en mogen gratis 100 dagen retour gestuurd worden!
Sorteren naar
Sorteren naar